Was je haar hiermee voor glanzend en sterk haar!

Onze zoektocht naar schoonheid en nieuwe beauty rituelen is eindeloos. We spenderen veel tijd om alles hetzelfde te doen als Parijse dames en om de beauty rituelen van de knapsten onder ons te bestuderen. We gebruiken BB creams, maskers en van alles en nog wat. En dames, er is nu dus een aparte gewoonte over komen vliegen. 

Er wordt dus nu rijstwater gebruikt als “haar water”. Al is het wel iets anders dan gewoon water. Het is namelijk het water dat overblijft als je rijst hebt gekookt. Dat zit vol proteïnen, vitaminen, mineralen en antioxidanten die je haar helpen herstellen en het glanzender maken.

Hoe je deze treatment gebruikt?
Je kunt het water online bestellen. Maar het is natuurlijk veel handiger om het zelf te maken. Kook de rijst zoals je dit altijd doet, maar voeg wat meer water toe dan normaal. Vang het water op als de rijst gekookt is en laat dit afkoelen. Et voilà, nu heb je rijst water. Was je haar en spoel het goed uit. Breng het rijst water dan op je haar aan en laat dat voor 2 tot 3 minuten zitten en spoel het daarna opnieuw uit. Super mooie lokken in een handomdraai dus.

Ook nog een bijpassende mooie huid? Scrub dan met de versie die het beste bij jouw huidtype past!

READ NEXT:
4 lazy-girl haar hacks van modellen
Overwegingen wanneer je je haar kort wilt knippen
Je haar aan de lucht drogen vs. föhnen: wat is beter?

Source: Maneaddicts