Wat draag je bij een date in de winter? Dit!

Geen idee hoe jullie er het liefste bij lopen in de winter maar ik geef zelf lichtelijk de voorkeur aan heel veel (héél veel) laagjes en grote dikke warme truien. Dat kan zeker knapper maar op een gemiddelde studiodag (lees: heel veel mensen die zich backstage suf rennen op gympies en in makkelijke outfits) kom ik er prima mee weg. Tot het moment dat je een hot date (of gewoon een heel leuk feestje) hebt. Want wat draag je bij een date in de winter?

Untitled-2

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Mango 2. Topshop 3. Pieces 4. French Connection 5. Wolford

[/red_box]

Laten we het heel even in stukken opdelen. ‘Wat draag je bij een date’ is namelijk al een vraag die een antwoord van drie pagina’s zou verdienen en waar de meningen behoorlijk over uiteen lopen. Mijn mening? Vers gewassen haren, subtiel make-upje, (niet teveel) parfum en een outfit die het midden houdt tussen ‘I’m sexy as fuck’ en ‘ik ben er totaal niet mee bezig’. Bodycon? Ja. Al je vlees op tafel? Nee. Laat de beste man in kwestie alsjeblieft iets te raden over maar hij mag best een hint krijgen van al het fijns dat hem (misschien) te wachten staat. Houdt altijd in gedachten: benen bloot, dan bovenkant wat kuiser en andersom.

Dan deel twee: ‘in de winter’. Wat je absoluut niet wilt is dat je het eerste half uur nog na zit te klappertanden met je knalrode neus en je hersenen in standje vrieskist. Dat gaat het ijs namelijk allemaal niet breken. Het geeft je zelfvertrouwen als je je lekker warm en (in ieder geval over dat gedeelte) behaaglijk voelt. Een pokerface veinzen (ik-vind-dit-totaal-niet-spannend) gaat makkelijker als je het lekker warm hebt. Je ultieme outfit houdt dus het midden tussen dateproof en winterproof.

De ultieme kledingstukken die je in je kast moet hebben voor hot dates in de winter:

1. Een little black dress met lange mouwen

2. Een warme jas! (kun je namelijk makkelijk een LBD onder aan)

3. Een coltrui die redelijk aangesloten valt

4. Een skinny leren broek

5. Een matte panty van 80 denier (die houdt namelijk precies het midden tussen ‘I’m sexy as fuck’ en ‘ik ben er totaal niet mee bezig’)

Mijn ultieme ‘wat draag je bij een date in de winter’ voorbeeld is Kate-The-Great-Moss. Die ziet er namelijk altijd uit alsof ze op date gaat. Of net van een heel tof feestje af komt. En vooral alsof ze het nooit heel koud heeft.