Wat je NOOIT moet doen als je lingerie online bestelt

Bh’s shoppen is best moeilijk. Je kunt niet zomaar een bh uitzoeken en ervan uitgaan dat die je perfect gaat passen, zo werkt het niet met lingerie. Zo is het al moeilijk genoeg om bh’s in een winkel te shoppen, maar online is het nóg moeilijker. Als je de bh niet gevoeld of gepast hoe weet je dan of deze past? Als je online aan het shoppen bent voor lingerie dan is er één ding dat je nooit moet doen.

En dat is: de bh die je graag wilt maar in één maat bestellen. Bestel op z’n minst twee maten. Ook al weet jij als de beste welke maat je hebt maten verschillen per merk. Daarnaast verandert je lichaam ook nog weleens. Bestel dus altijd een aantal maten zodat je thuis op je gemak kan passen en zien welke maat echt het beste zit.

Je ziet wel hoe het er op het model uitziet, maar jij bent niet het model. Het gaat er natuurlijk om hoe de bh om jouw lichaam past. Wij raden je aan om te shoppen op een site die heeft en waar je ook gratis terug kunt sturen zoals bijvoorbeeld Asos of Zalando. Zo zit je niet met de kosten van het terugsturen van de maat die niet goed past. Dit scheelt tijd en moeite!

READ NEXT:

>
>