Wat we al weten over het tweede seizoen van You

Het eerste seizoen van de Netflix serie You was een enorme hit. Niet voor niets dat Netflix nu al een tweede seizoen van You heeft aangekondigd. Wanneer het seizoen online komt weten we nog niet, maar er zijn al wel een aantal dingen die we aan je kunnen vertellen.

LET OP: HIER KOMEN SPOILERS

In seizoen 1 zagen we hoe Joe, de stalker, Beck uiteindelijk voor zich wint. Hiervoor zijn er alleen wel een aantal mensen uit haar omgeving verdwenen.. Het einde van het seizoen zorgt voor veel vragen en onduidelijkheden. Want waar is Beck? Komt ze nog terug in het tweede seizoen?

Een andere stad

De serie zal zich verplaatsen van New York naar Los Angeles, maar wat gaat dit betekenen voor Joe’s karakter? De producer van de serie, Sera Gamble, laat weten dat Joe in eerste instantie geen fan is van LA. Hij voelt zich thuis in New York en dit zal ook duidelijk een ding worden in het tweede seizoen.

De trouwe kijkers van de serie herinneren zich als het goed is nog wel dat Paco en zijn moeder Claudia zijn verhuisd naar LA. Betekent dit een reünie tussen Joe en Paco?

Kan je niet wachten?

De serie is in eerste instantie gebaseerd op het boek You van Caroline Kepnes. Nu blijkt dat Caroline Kepnes ook een boek heeft geschreven dat Hidden Bodies heet. Dit boek vertelt het verhaal van Joe die verhuist naar LA. Het is dus slim om dit boek te lezen als je iets te weten wilt komen over het tweede seizoen. Ook heeft de schrijfster een hint aan een fan gegeven dat er nog een derde boek komt. Wij zijn benieuwd!

READ NEXT
Deze series komen in 2019 op Netflix
SERIETIP: Patrick Melrose op NPO2
Met deze Netflix hack heb je beschikking tot 76,897 films!