Welke bh draag je onder een jurk met blote rug?

We vinden jurkjes met een open rug ontzettend mooi, maar vragen ons toch altijd af wat voor bh we daar het beste onder kunnen dragen. Maar, wij helpen je, want jurkjes met een open rug lastig te combineren met de juiste bh. Ha, dat dacht je! Er zijn namelijk hele simpele trucs die ervoor zorgen dat je beha niet meer te zien is.

Strapless bh
De meesten zullen wel een strapless beha in de kast hebben liggen. Deze beha is ideaal wanneer je een off shoulder top draagt of wanneer je een jurk aan hebt met een lage rug. Als je bh een mooie achterkant heeft dan kan dit prima!

Plak BH
Wat je ook kan gebruiken is een plak beha van siliconen. Deze heeft verder geen bandjes waardoor hij ideaal is voor tops en jurkjes met open stukken. Doordat het van silicoon is, plakt de beha goed aan je borsten vast. Zorg er wel voor dat je hem goed schoonmaakt nadat je hem gebruikt hebt.

Beha bandjes
Er zijn ook speciale bandjes die je eigen beha bandjes verlengen. Deze kan je over je buik vastmaken, waardoor je beha niet zien is onder een jurkje.

Siliconen plakkers
Niet heel charmant, maar het werkt wel. Dit is eigenlijk een kleine variant van de siliconen plak beha. Eigenlijk zijn het gewoon ordinaire tepelplakkers. Deze zijn het meest ideaal als je veel veel cut outs in je jurkje hebt.

Magische clip
Als je voornamelijk veel van je schouders laat zien, kan je ook een magische clip voor je beha gebruiken. Deze clip brengt de bandjes van je beha bij elkaar. Deze kan je ook makkelijk gebruiken bij sporttopjes.

Bralette
Heb je een mooie zwart kanten bralette in de kast hangen? Deze kan ontzettend mooi staan onder een zwart jurkje met open rug. Zo zie je aan de achterkant dat de bh mooi bewerkt is. Sexy!

 

[show_shopthepost_widget id=”1626359″]

READ NEXT:


>

 Source: Haute Rogue