What are those!? Dit zijn de vetste dames sneakers

Het aanbod lijkt wel eindeloos sneakers, sneakers en sneakers. Geen fashion item is op dit moment zo populair en hip. Nu de tijd is gekomen is gekomen om wat cadeaus te verzinnen voor onder de kerstboom is een nieuw paar sneakers altijd goed. En omdat vragen altijd mag, kijken we vandaag naar de meest bijzondere (en prijzige) sneakers van het moment. En wie weet strijkt de kerstman met de hand over zijn hart.

1. De sportieve Givenchy sneaker (€850)

Hubert de Givenchy staat bekend om zijn casual chique stijl. Gefocust op luxueus, waardoor er alleen goede materialen worden gebruikt (duurzaam!) gaat er veel aandacht naar lijnen. Deze elementen zijn allemaal terug te vinden in de sneaker hieronder. Met de sportieve witte look en de goed gecombineerde donkerroze zool, zijn de lijnen goed zichtbaar. Deze sneaker kun je bij zowat elke outfit dragen!

2. De gedetailleerde Valentino sneaker (€790)

De volgende sneaker op de lijst is weer een sportieve, maar dit keer met zeer fijne details. Felle kleuren en elegante lijnen zijn twee karakteristieken van de mode van Valentino Garavani die goed terug te vinden zijn in deze sneaker. Gemaakt van diverse materialen van hoge kwaliteit kleurt dit paar goed met mooie jeans.

3. De casual sneaker van Marni (€590)

De laatste sneaker is meer stijlvol dan sportief. Met professionele neutrale kleuren kun je deze sneaker werkelijk onder alles dragen. Marni staat bekend om zijn innovaties en veelzijdigheid. Deze simpele look geeft tegelijkertijd een zakelijke uitstraling, maar die ook gewoon bij je casual outfit past.

Lees ook: Welk type kledingstuk past bij jouw curvy figuur?

https://monstyle.nl/fashion/deze-kledingstukken-zijn-de-investering-echt-waard/