WHAT?! Je kan slapen in het huis van Pablo Escobar

We vertelden je al eerder dat je 8 plekken uit bekende series kan bezoeken (bekijk ze hier), but it only gets better: je kan ook slapen op verschillende locaties van populaire series! Deze locaties kunnen op je bucket list voor dit nieuwe jaar. Staat jouw favoriete serie er tussen?

1. Narcos

Fan van Narcos? Dan hebben we goed nieuws voor je: je kan overnachten in één van Pablo Escobar’s huizen. Zoals je tijdens de populaire serie kon zien had hij tientallen onderkomens. Toen hij in 1993 overleed, kwamen een aantal huizen leeg te staan. Een van deze huizen is door een New Yorkse kunsthandelaar opgekocht. Lio Malca, de nieuwe eigenaar van het huis, heeft het huis omgebouwd tot een vijfsterrenhotel. Leven als een drugsbaron kan dus in Casa Malca. Je kan er ook gewoon eten of een drankje doen, maar één ding is zeker: in dit hotel kan je met veel luxe overnachten.

Casa Malca vindt je in de Mexicaanse badplaats Tulum. Het hotel heeft tientallen kamers, zit aan het strand en heeft een jungle in de achtertuin staan. Daarnaast is Tulum trouwens ook een reisbestemming die echt op je bucketlist hoort.

https://www.instagram.com/p/BcqUUezHvET/?utm_source=ig_embed

2. Downton Abbey

Een romantische overnachting op een landgoed? Klinkt niet verkeerd. Als je Downton Abbey hebt gezien, wil je slapen in een lodge vlakbij het kasteel waar alles gefilmd is. Je mag dan niet slapen in het kasteel zelf, maar je mag er wel doorheen lopen!

3. Game of Thrones

Lapland Hotels SnowVillage wil je bezoeken als je geen genoeg kan krijgen van Game of Thrones. Dit hotel is gemaakt van 350.000 kilo ijs en staat helemaal in het teken van Game of Thrones. Naast je bed staan een paar white walkers en ook een ice throne, in plaats van de iron throne. Het zal misschien een beetje koud en kil aanvoelen in dit hotel, maar dan heb je mooi een extra excuus om dicht tegen je lover aan te kruipen. Als jullie alles afleveringen al gezien hebben, wil je dit toch als afsluiter mee maken?

Zin om nog meer series te kijken op Netflix?
Netflix komt met een nieuwe Franse comedy die lijkt op SATC
> Deze serie op Netflix verdient naast een 8,4 op IMDb veel meer fans
Deze serie krijgt de HOOGST mogelijke score op Rotten Tomatoes

 

PHOTO CREDITS: HBO

TV-tip: Russian Doll

Sinds begin februari staat de nieuwe serie, Russian Doll op Netflix. Yes, weer een nieuwe serie om te bingewatchen. Een jonge New Yorkse vrouw viert haar verjaardag

Lees meer »