What’s in my bag: hier kan Manon ECHT niét zonder

Er was een tijd dat ik iedere dag minimaal vijf kilo meesleepte. In de Balenciaga City Bag kun je echt verrassend meer kwijt dan je op het eerste oog zou bedenken. Mijn halve leven zat er in. Opladers, tijdschriften, notitieboekjes, laptop, make-up: name it, het zat er in.

Op dit moment is de Wallet on chain van Chanel mijn all time favorite, die haar naam eer aan doet want het is echt niet meer dan formaat portemonneetje (aan een ketting). Het tasje is prachtig maar niet echt bedoeld om je hele leven in mee te dragen. En dat betekent: keuzes maken. 

Door geen portemonnee in de ‘portemonnee’ te doen, maar mijn pasjes er los in te gooien, win ik al wat extra ruimte. Ik weet niet waarom maar mijn paspoort heb ik standaard bij me. Gevalletje ‘je weet nooit wanneer je plotseling weg moet’. Jammer genoeg is het telefoontje ‘kun je over een uur mee op vakantie’ nog nooit gekomen maar je weet het niet. 

Blijft er slechts nog wat ruimte over voor mini lifesavers: Dr. Lipp (beste lippenbalsem óóit), doosje TicTac’s en een miniflesje parfum. Wat veiligheidsspelden (a stylist’s best friend) een brillenpoetsdoekje en dan knapt m’n knappe tasje al bijna uit haar voegen.. 

chanelbag

[show_shopthepost_widget id=”2016840″]

READ NEXT
Chanel tas kopen? Dan moet je het nu doen
Zo sta je altijd goed op je paspoortfoto
De plekken waar je parfum het langst blijft zitten

Photo credits: stephaniecyx