White denim

Witte leggings zijn uit den boze (het lijkt al snel alsof je beide benen in het gisp zitten), maar met een witte jeans, skinny of boyfriend, kom je goed voor de dag. Een white denim is deze zomer een absolute must! Greep je in de winter steevast naar je favoriete zwarte broek, nu is het moment om uit je comfort-zone te stappen en gewoon voor wit te gaan. Het combineert net zo makkelijk en door de vele varianten is er voor iedere stijl een perfect exemplaar te vinden!

The perfect white denim

Wil je een witte jeans als basisstuk in je kast hebben, kies dan een skinny model zonder toeters of bellen. Net zoals bij blauwe of zwarte jeans kan dit als uitgangspunt dienen om de rest van je look mee te creëren. Maar er zijn ook zat uitgesproken modellen te vinden in de winkels, denk bijvoorbeeld aan een witte boyfriend jeans of een met zoveel mogelijk scheuren (daar komen namelijk je gebruinde benen zo lekker in uit).

How to wear?

Eigenlijk kan je met je witte jeans alle kanten op. Ga bijvoorbeeld voor een all-white look en combineer je jeans met alleen maar witte items. Maar ook je zwarte items kun je zomer-proof maken door deze te combineren met wit en zo een minimalistische black & white look te maken! Wil je liever wat kleur in je outfit werkt het het mooist als je voor vergrijsde- of pastelkleuren kiest, dit maakt het contrast wat minder hard en oogt volwassener.

 

White denim

Why it works

Wat is nu het geheim van deze look waarin een white denim gecombineerd wordt met een oversized denim jack en lichtblauwe slip-ons?

Wit, grijs en lichtblauw zijn kleuren die fantastisch samenwerken in een look. Door te werken met stoere materialen zoals denim en gebruik te maken van oversized fits wordt je outfit nooit te zoet!

 

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Sparkz

2. Mango

3. Topshop

4. Topshop

5. Mango

[/red_box]

 

Credit: lucitisima