Wil jullie je seksleven spannender maken?

Toen je jong was kon seks nog heel spannend zijn omdat het allemaal nieuw was. Naarmate mensen ouder worden, treedt de gewenning op en daardoor ervaren veel mensen seks als een sleur. In werkelijkheid is het niet zo dat de seks saai is geworden, maar dat je geen inspiratie meer hebt. Er zijn namelijk tal van wegen die je kunt inslaan wanneer je de passie weer in jullie seksleven terug wilt brengen. Het is dus tijd om nieuwe dingen te proberen en in dit artikel zullen we jullie alvast een aantal interessante en spannende tips geven. Hiermee kun jij weer precies diezelfde spanning ervaren als toen je voor het eerst seks had.

Experimenteer met sextoys

Iedere keer hetzelfde programma aflopen wanneer je seks hebt, kan dodelijk saai zijn. Herken jij dit, dan is het tijd om eens te kijken wat sextoys je kunnen bieden. Je kunt bijvoorbeeld een dildo kopen. Hiermee kun je heel nieuwe dingen gaan proberen in bed. Koop je een dildo voor je vrouwelijke partner, dan kan je haar met de dildo tot een hoogtepunt brengen. Dit kan een heel nieuwe dimensie toevoegen aan jullie relatie omdat je kunt spelen met de rollen die jullie aannemen. Jij kunt in de dominante rol kruipen en met de dildo doen wat jij wilt, mits je partner daarmee instemt uiteraard. Blader eens door het aanbod van een online sexshop om te zien welke mogelijkheden er zijn. Durf naar elkaar uit te spreken wat je interessant vindt en je zult zien dat je heel nieuwe kanten van elkaar ontdekt.

Draai de rollen eens om

Als je in een heteroseksuele relatie zit, is de rolverdeling vaak helder: de man penetreert de vrouw. Je hoeft deze rolverdeling echter niet steevast aan te houden. De vrouw kan namelijk ook een voorbind dildo kopen zodat de man de ontvangende partij kan worden. Een zogenaamde ‘strapon’ zal niet alleen voor de man een geheel nieuwe ervaring zijn, het geeft ook de vrouw ruimte om nieuwe sensaties te ondergaan. De man zal merken dat de penetratie tot een geweldig orgasme kan leiden en de vrouw zal ervaren dat ook zij intens gestimuleerd wordt door de voorbinddildo. Je zult zien dat jullie seksleven veel veelzijdiger wordt omdat alle rolpatronen doorbroken kunnen worden.

Zorg goed voor jezelf

Vaak denken koppels dat seks binnen een relatie altijd seks met elkaar is. Dat hoeft echter helemaal niet zo te zijn. Kijk daarom ook gerust eens naar de sextoys die je kunt gebruiken wanneer je alleen bent. Er is heel veel beschikbaar en je zult merken dat er nog heel veel nieuwe sensaties op je te wachten liggen. Kijk daarom even online wat je graag zou willen bestellen. Je kunt er zeker van zijn dat je bestellingen discreet bij je thuis geleverd zullen worden.