Yeey! Er zijn weer nieuwe smaken van Tony’s Chocolonely

Wie chocola zegt, zegt Tony’s Chocolonely. Dit bedrijf is niet zomaar een chocoladebedrijf, maar een bedrijf dat een einde maakt aan de slavernij en kinderarbeid in de cacao-industrie. Elk jaar lanceert Tony’s Chocolonely 3 limited edition smaken en dit zijn ze voor 2019:

Melk 35% honeycomb tijm

Knapperige honeycomb en tijm uit Nederland en België maken deze editie tot een kruidige reep met een wel heel bijzondere smaak.

Wit 28% kurkurma chai kokos

Deze limited edition bevat kurkuma chai. Dat is een mix van kurkuma, gember, kardemon en kaneel. Kurkuma chai gemengd met kokos maakt deze editie tot een romige reep geïnspireerd op het verre oosten.

Puur 51% chili fudge rode peper

Zoals Tony’s Chocolonely zegt: deze reep is een knaller! De reep bevat chili fudge en rode peper in pure chocolade met 51% cacoa en is ook nog eens 100% vegetarisch! Deze reep is dus voor de échte die-hard chocolade liefhebber!

Kan niet kiezen!

Wij snappen allemaal dat de keuze tussen deze drie repen heel moeilijk gaat worden, daarom lanceert Tony’s Chocolonely’s ook: Kadoosje. Hier zitten alle 3 de repen in, ideaal dus! In de binnenkant van dit doosje vind je alles over Tony’s serious friends toolbox. deze staat vol met tools over hoe jij kan helpen de missie van Tony’s Chocolonely’s te delen: een wereld zonder slavernij en kinderarbeid in de cacoa-industrie. Deze tools kun je ook vinden op de website.

De limited edition repen zijn vanaf vandaag tijdelijk verkrijgbaar bij o.a. de Bijenkorf, Marqt, Wereldwinkels, Waar, Jamin, op Schiphol en in kado- en delicatessenwinkels.

Ook kan je vandaag de repen als eerste komen proeven bij Tony’s stores in Amsterdam: Pazzanistraat 1 (westerpark) en Oudebrugsteeg 15 (in de Beurs van Berlage).

Hoe meer mensen kiezen voor Tony’s Chocolonely, Hoe eerder 100% slaafvrije chocola de standaard wordt. Wij zijn in ieder geval heel benieuwd naar deze smaken!