YES! Anthropologie komt naar Amsterdam

Goed nieuws: vanaf volgende maand hebben we weer een nieuwe winkel voor op je lijstje als je gaat shoppen in Amsterdam. Anthropologie opent namelijk een winkel in ons land. Na meer dan 200 (!) winkels over de hele wereld en 13 winkels in het Verenigd Koninkrijk is nu ook onze geliefde hoofdstad aan de beurt. Op 15 november zal de winkel haar deuren openen aan de Leidsestraat in Amsterdam.

Uniek

Winkelen bij Anthropologie Amsterdam is niet zomaar iets, het is een echte unieke ervaring! Het is perfect voor mensen die meer dan alleen kleding willen shoppen in een winkel. Daarom vind je er van alles: van mode en accessoires tot wonen en lifestyle. En misschien nog wel het allerbeste: ze verkopen er geweldige kerstballen van Vondels. Denk aan sushi, make-up en kerstballen met luipaard print! Die willen wij zeker in onze kerstboom. Ook de winkel zal er prachtig uitzien voor de feestmaand die er weer aankomt. Wij weten al waar we onze kerstcadeaus gaan inslaan volgende maand!

Lokaal

Bij Anthropologie Amsterdam is kunst en creativiteit erg belangrijk. Er wordt veel samengewerkt met lokale kunstenaars en ontwerpers, wat ook eigenlijk de kracht van het bedrijf is. Je kunt in de store dan ook veel producten vinden die hier vandaan komen. Van handgemaakte leren tassen en laarzen tot geurkaarsen van eigen bodem.

Anthropologie Amsterdam

De Anthropologie store in Amsterdam opent op 15 november op Leidsestraat 32-36. Tot die tijd kun je een kijkje nemen (of alvast beginnen met shoppen!) op hun website.