De Sint is weer in ons land en we mogen dan misschien geen schoen meer zetten maar dat maakt niets meer uit. Want deze truffelpepernotentaart maakt alles, we herhalen álles, goed! Wij hebben hét recept voor de allerlekkerste truffelpepernotentaart on the world. Nee gezond is ‘ie niet, maar who cares? Cheaten mag best!
What do you need?
- 200 g cakemeel
- 100 g witte basterdsuiker
- 100 g bruine basterdsuiker
- 200 g zachte boter
- 1 zakje vanillesuiker
- 2 theelepels speculaaskruiden
- 4 eieren
- 200 g pepernoten
- Suikerglazuur
- 50 g geschaafde amandelen
- snufje zout en eventueel paar druppels amandelaroma
Voorbereiding
- Oven voorverwarmen op 160 graden
- Vet de bakvorm in met boter
How to do it?
- Mix de zachte boter met de basterd en vanillesuiker tot een romige massa
- Voeg dan een voor een de eieren aan de mix toe en klop het twee minuten door
- Voeg de cakemeel toe in kleine hoeveelheden
- Een snufje zout, de speculaaskruiden en eventueel de amandelaroma voeg je toe
- Als laatst roer je de pepernoten er doorheen en je giet de massa in een bakvorm
- Laat het geheel 50-60 minuten (afhankelijk van je oven) bakken op 160 graden in het midden van je oven.
Eet smakelijk!
READ NEXT:
>
>
>