ZARA komt opnieuw met groot nieuws

ZARA is natuurlijk een winkelfavoriet van héél veel vrouwen. Kunnen we heel goed inkomen want ze zijn altijd een van de eerste met nieuwe trends en zijn een ster in het copy-catten van catwalk looks. We hebben dan ook weinig te klagen bij ZARA. Althans, dat er vaak lange wachtrijen staan bij de pashokjes en de kassa’s is wel echt heel storend. Thank God heeft ZARA dit ook opgemerkt en dus is er iets voor bedacht.

Er zijn namelijk allemaal nieuwe innovaties ontwikkeld om te shoppen makkelijker te maken. Vinden wij heel fijn, want hierdoor heb je binnenkort bij ZARA geen wachtrijen meer. YES! Je kunt je kleding namelijk binnenkort zélf afrekenen door een scanner. Precies zoals in de supermarkt! Je hoeft je pashokje ook niet meer af te staan als je een shirt in een andere maat wilt zoeken want dan kun je via het nieuwe scherm in de pashokjes vragen om een andere maat. Deze wordt dan zo naar je toe gebracht! Hoe handig. Thank you ZARA.

Helaas zijn ze dit eerst aan het testen bij de filialen in het buitenland maar als het goed werkt komt het razendsnel naar Nederland. We can’t wait!

READ NEXT:
QUIZ: Hoeveel weet jij van de ZARA?
Zo bespaar je geld tijdens het shoppen!
5 manieren om shoppen makkelijker te maken

Source: Marketing