Zo blijf je warm zonder er als een Michelin poppetje uit te zien

De dagen worden écht korter, de temperaturen laten ons in de steek -de hittegolf van afgelopen zomer leek wel vorige week!- en voor je het weet is het kerst. Om de koude dagen te overleven hebben we een paar styling tips voor jou waardoor je lekker warm blijft, maar er ook stijlvol uit kunt zien. Zonder dat je op een sneeuwpop of een Michelin poppetje lijkt.

Flared pants

De flared pants zijn stylish, maar ook echt heel warm. Doordat de broekspijp wat langer is heb je nog minder kans om kou ”binnen te laten”. Draag je flared broek met een (warm) laarsje met een hak voor een stijlvolle outfit. En natuurlijk lekkere hoge sokken.

Mega statement sjaal

Een mega grote en opvallende sjaal is wat je outfit nodig heeft dit najaar. Zo kun je een simpele look opleuken met zo’n sjaal. Een big plus: je kunt je sjaal ook gebruiken als dekentje óf wanneer het weer eens met bakken uit de lucht komt.

Een hoodie met een leren jasje

De combinatie van een hoodie met een leren jasje is helemaal hot! Komt dat even mooi uit. Deze combinatie is namelijk heel warm. Een hoodie voor het warme knusse gevoel en een leren jasje om de wind en kou tegen te houden. Beste combinatie ooit!

Een wollen jas met een hoodie

Het leren jasje met die hoodie is al een super leuk idee, maar dit kan voor sommige dagen nog iets te koud zijn. Gelukkig geeft een wollen jas over een hoodie ook een super gave look. Denk aan een licht roze jas met een grijze hoodie er onder. Super leuk!

Een coltrui onder je blouse

Een zwarte coltrui kan super leuk staan onder een witte blouse. Zo kun je de bovenste knoopjes een beetje open laten zodat je een nonchalante look krijgt. Combineer het met een gave jeans en je creatieve en stijlvolle look is klaar!