Zo draag je de biker boots op zijn best

De biker boots zijn altijd on trend. Soms iets populairder maar ze komen keer op keer weer terug. Bij deze gewaagde laarsjes denk je al heel snel aan een stoere look. Dit kan, maar hoeft natuurlijk helemaal niet. Er zijn verschillende manieren waarop je deze laarsjes kunt stylen. En dit zijn de leukste!

1. Onder de geliefde skinny jeans

De bikerboots kun je gewoon heel simpel en stoer dragen onder een jeans. Je kunt met een laarsje en een jeans superveel verschillende kanten op. Draag hem met een grote trui voor een echte winterse look of met een mooie blouse voor een vrouwelijke look.

2.  Onder een mini skirt

De mini skirt is hot en de biker boots zijn ook hot, waarom combineren we deze dan niet gewoon? Draag de mini skirt nu nog met een panty en een paar gave laarsjes. Zorg er wel voor dat je biker boots bij deze combinatie niet te groot en te grof zijn. Bij een mini skirt zal een biker boot of veterlaarsje met een hak beter staan.

3. Een leren broek

Vind je dat stoere van de biker boots juist leuk? Draag hem dan nóg stoerder met een leren broek. Denk wel goed na over wat je er boven draagt. Een leren jasje kun je beter in je kast laten liggen, maar een sweater of hoodie kan heel goed!

4. Een lief jurkje

Wij houden van het mixen van verschillende prints, kleuren, maar ook verschillende stijlen. Draag de stoere laars eens met een lief jurkje. Denk aan een rood kanten jurkje met deze gave laarsjes. Een perfecte combinatie!

Wil je meer lezen over schoenen?
Deze schoenen willen we allemaal hebben!
Metallic shoes zijn hotter than ever
Dit zijn de schoenen die je benen langer laten lijken!