Zo draag je de pyjama blouse op een stijlvolle manier

De pyjama blouse is al bijna een jaar on trend. Wij hebben er zelf ook al veel over geschreven. Iedere keer als er iemand op kantoor binnenwandelt met zo’n mooi zijden blouse zijn we allemaal stuk voor stuk enthousiast. Hij is stijlvol, comfortabel en vernieuwend. Wij zijn er voorlopig nog niet klaar mee. Maar hoe combineer je nou zo’n pyjama blouse, zonder dat het lijkt alsof jij daadwerkelijk je pyjama naar werk aan hebt getrokken? Wij hebben de styling tips!

1. Stoer op jeans

De blouse is van zijde, heeft een mooie uitsnede en heeft een klassieke uitstraling. Het is dan juist leuk om dit te clashen met een stoerdere broek zoals een boyfriend jeans.


 

2. Met een A-line skirt

Een A-lijn rok is een rok die iedereen staat, het past bij ieder figuur. Draag je pyjama blouse in je a-line skirt, (het liefst eentje met een hoge taille), zo leg je het accent op je taille en komt je figuur er beter in uit.

3. All the way

Deze is voor diegene die een risico durven nemen. Wil jij helemaal all the way? Combineer dit dan met een mooi paar hakken of klassieke loafers. Vergeet vooral niet je outfit af te maken met accessoires, zoals een mooie zonnebril, een tas en sieraden.

4. Kimono blouse

Omdat je de kimono mooi in de taille aansnoert is die gelijk een stuk zichtbaarder. Hierdoor komen je vrouwelijken vormen nog wat meer naar boven. Houdt de rest van je outfit rustig met een eenvoudige jeans en knappe schoenen.

5. Klassiek

De wijde blouse kan je heel vrouwelijk dragen door de bovenste knoopjes een klein beetje open te doen en de mouwen op te rollen. Op dit moment is het ook leuk om je mouwen gewoon los te laten hangen. Hierbij geldt: the bigger, the better.

 

Nog meer pyjama’s!
Pyjama pants alleen voor in bed? Welnee!
Zo draag je de lastige pyjama trend

PHOTOCREDITS setuptheupset