Zo draag je een sjaal in je haar

We hebben weer een nieuwe haartrend gespot. We zien hem overal op Instagram terug en kunnen er niet meer omheen. De sjaaltjes trend. Hij werd vorig jaar al als soort van haarband in het haar gedragen, maar nu mag je hem ook om je paardenstraat of knot wikkelen en zo zie jij er binnen no time hartstikke fashionable uit!

 

De staart 

Maak een hoge of lage (rommelige) staart, wikkel, knoop of strik je sjaal om je staart heen en je bent klaar.

 

Halve staart of knot

Hierbij pak je vanaf je oren de bovenste helft van je haar. Je maakt een staart, of knot. Hier knoop je je sjaaltje omheen.

 

De knot

Maak een hoge of lage (rommelige) knot. Deze kan je rommelig maken of juist strak maken voor een nette look. Ook hier wikkel je je sjaaltje omheen. Een strik erin en klaar is Kees.

 

De haarband

Deze mag natuurlijk niet ontbreken in het lijstje. We zien deze haarstijl nog steeds ontzettend veel. Rol het sjaaltje op en bind het om je hoofd. Trek er aan de voorkant een aantal plukjes uit. De rest van je haar laat je los hangen.

Ook kan je hem dragen met een rommelige knot. Deze maak je als eerste. Vervolgens bind je het sjaaltje om je hoofd en trek je er aan de voorkant een aantal plukjes uit. Vooral in de zomer is dit onze favoriete haarstijl.

 

Shop hier de mooiste sjaaltjes

 
[show_boutique_widget id=”809828″]

PHOTO CREDITS SHUTTERSTOCK