Zo dragen Franse vrouwen sportkleding in real life

Sportkleding dragen zonder daadwerkelijk naar de sportschool te gaan is één van de grootste trends van 2017. Maar zeker ook een van de lastige trends. Want er stylish uitzien kan nogal moeilijk zijn wanneer je een joggingbroek aanhebt. En toch kunnen Franse vrouwen zelfs een hoodie er nog chic uit laten zien.

Hoewel veel mensen bij het dragen van athleisure een beetje doorslaan en gewoon gaan voor een complete ‘i-just-got-out-off-the-gym-look’ met leggings, bombers, sneakers en crop tops, kiezen Franse vrouwen voor een subtielere aanpak.

Joggingbroek

En dan hebben we het niet over die vale grijze trainingsbroek voor op de bank. Tegenwoordig heb je hele knappe die perfect zijn voor je casual monday to friday. Een joggingbroek kan je bijvoorbeeld combineren met een chiquer item zoals een blouse of een blazer. Dit zorgt ervoor dat je outfit niet té sporty wordt. Daarnaast zijn old-school merken zoals Fila en Ellesse heel populair, maar ook bij Zara, Mango, Topshop en ASOS vind je dergelijke broeken.

Rugzak

Een andere manier om je outfit een wat sportievere vibe te geven is door te kiezen voor een rugzak. Bijna ieder merk heeft nu ook rugzakken in de collectie en dus keuze genoeg.

Zonnebril

Nu dat de zon weer aan het schijnen is, heb je het perfecte excuus om de hele dag je zonnebril te dragen. Lees hier wat de zonnebril trends zijn van dit jaar. Zo bespaar je in de ochtend weer tien minuten, omdat je niet je mascara hoeft te doen.

Mooie gympen

Afgetrapte sneakers kunnen echt niet. Ze laten je look er rommelig uitzien. Helemaal als je nogal sportief gekleed bent. Zorg er dus altijd voor dat je sneakers schoon zijn. Tijd voor een nieuw paar? Dit zijn de sneaker trends.

Zie je het nog niet helemaal voor je? Hier zijn wat knappe inspiratiebeelden die je mening wel doen veranderen.

 

PHOTOCREDITS : MAFFASHION_OFFICIAL