Zo fix jij je wenkbrauwen in 1 minuut!

Het lijkt wel of op dit moment onze wenkbrauwen het meest belangrijk zijn tijdens onze make-up routine. Alle aandacht gaat naar onze twee vrienden. Toch is het lastig om ze heel mooi bij te houden. Daarnaast lijkt het soms uren te duren voordat ze eindelijk gelijk aan elkaar zijn. Gelukkig hebben wij een paar fijne tips waardoor je wenkbrauwen in 1 minuut perfect zitten!

Borstelige wenkbrauwen zijn op dit moment helemaal in. Het is daarom helemaal niet nodig om elke dag aan je wenkbrauwen te plukken. Verzorg ze ongeveer om de twee weken, maar let er wel op dat het niet de spuigaten uitloopt. Borstel je wenkbrauwen omhoog en haal de kleine haartjes weg. Dit kan je doen met een pincet maar als je haartjes nogal lang zijn, kan je ze ook bij knippen.

Verdwaalde haartjes zijn altijd vervelend. Een slim trucje om uit te proberen, als je geen pincet bij je hebt, is gebruik maken van een concealer. Hierdoor maak je de haartjes minder zichtbaar. Slim!

Je kunt beter een wenkbrauwpoeder gebruiken dan een wenkbrauwpotlood. De poeder zorgt er namelijk voor dat je een natuurlijkere look krijgt. Zo lijkt het net of jij fantastische wenkbrauwen van jezelf hebt!

READ NEXT:
Onmisbare tips voor de perfecte wenkbrauwen!
Welke wenkbrauwvorm past bij jouw gezicht?
Zo krijg je pas echt volle wenkbrauwen

[show_shopthepost_widget id=”1176024″]

Source:Angelica Blick