Zo houd je de walk of shame zo klein mogelijk

Ken je dat moment, dat je net iets te lang hebt doorgefeest, misschien wel ergens onverwachts hebt geslapen en je nu in je korte rokje op de fiets terug naar huis moet? Weleens met een gescheurde panty en uitgelopen mascara naar huis moeten lopen en ondertussen de krantenjongen tegengekomen? Terwijl iedereen fris en fruitig aan de dag begint, loop jij met je hakken in je handen. Dit noemen we de walk of shame.

Maar wat wij nou niet snappen, in alle magazines lees je hoe je van je day outfit een night outfit kan maken. Oftewel, van kantoor naar de kroeg. Ook wij hebben hier de nodige adviezen voor gegeven. Inmiddels hebben we hier dan ook absoluut geen moeite meer mee, maar the day after? Hoe kun je de walk of shame zo klein mogelijk houden?

1. Neem altijd een tandenborstel mee

Je weet wel zo’n kleine tandenborstel die je makkelijk meeneemt als je op reis gaat. Die hoor je dus in je tas te stoppen en mee te nemen tijdens het stappen. Mocht het zover komen, kan je altijd even een kleine opfrisbeurt doen. Vergeet ook nooit een mascara mee te nemen. Vraag bijvoorbeeld bij je parfumerie om een tester. Handig!

2. Draag comfortabele schoenen

Als je denkt dat het vanavond gewoon, ja, weer uit de hand gaat lopen, dan zijn hoge hakken de slechtste optie. Niets is zo erg om de volgende ochtend met hakken in je handen over straat te lopen. Draag dus liever comfortabelere schoenen.

3. Kies voor een trenchcoat

De trenchcoat is de ideale jas tijdens een walk of shame. Jouw diep uitgesneden top of niets verhullende jurkje is mooi niet te zien door deze lange jas. Daarnaast staat de trenchcoat altijd classy.

Heb je de volgende dag een lunchafspraak met je vriendinnen of moet je naar kantoor? Neem dan een extra trui mee, een trui over een jurkje of rokje staat leuk en maakt je sexy outfit stoer.

 

PHOTO CREDITS : GIPHY, HERCAMPUS