Zo kleed je je als het te koud is om naar buiten te gaan

Zit jij tijdens deze winterdagen ook het liefst gewoon lekker binnen onder een dekentje met warme thee? (Deze theesoorten wil je drinken voor een mooie huid). We geven je groot gelijk. Helaas moeten we soms toch wel de kou trotseren. Dat doen we het liefst dan helemaal ingepakt, maar tegelijkertijd willen we er ook nog stijlvol bij lopen. We laten je zien hoe je dát voor elkaar krijgt.

Baby, it’s freaking cold outside!

Laagjes, laagjes en nog eens laagjes. Als je er knap en warm bij wil lopen, kan je je het best in laagjes kleden. Een trui met een blouse eronder werkt perfect. En het staat erg fashionable! Het is trouwens ook dé truc die modemeisjes gebruiken voor een toffe outfit: een extra item toevoegen.

En als we één jas moeten dragen die ons echt lekker warm houdt, is het de faux fur coat wel. Heerlijk aaibaar, stijlvol en oh zo warm. Je vindt ze in de winkels nog in verschillende kleuren in de sale, maar de zwarte variant blijft lekker tijdloos en past overal goed bij. Met een zwarte sjaal en zwarte muts ben je helemaal klaar om te gaan. Bekijk en shop de outfit hieronder.

Er is één muts die nog heel lang in de mode zal blijven:
De enige muts die je nog wil shoppen deze winter

Gek op rokjes?
> Het rokje waar je je billen wél warm mee houdt

Laarzen zitten natuurlijk warmer dan sneakers:
De meest warme knappe en fijne winterlaarzen

[show_ms_widget id=”35997807″ image_id=”41858572″ width=”675″ height=”1434″]

OVERHEMD: ZALANDO ESSENTIALS
LAARSJES:
BROEK: MANGO
TAS:
BEANIE:
JAS:
SJAAL: ACNE STUDIOS
PULLOVER: PART TWO
PHOTO CREDITS: & OTHER STORIES