Zo kleed jij je stylish aan in de winter

Nu het weer wat kouder wordt, verstop je je het liefst onder een dekentje op de bank of blijf je de hele dag in bed liggen. Want zeg eerlijk, het is alleen al heel erg lastig om je stylish aan te kleden in de winter aangezien je er snel uitziet als een propje met honderden lagen kleding.

Maar het hoeft eigenlijk helemaal niet moeilijk te zijn! Wij hebben een paar heerlijke inspiratiebeelden voor je geselecteerd zodat jij er ondanks de kou heel stylish uitziet. Fijn!

Lange mouwen

Wie heeft er handschoenen nodig wanneer je extra lange mouwen hebt (en dat is een trend!)? Trek ze uit de mouw van je jas (het liefst een lekkere lange) en you’re ready to go!

Laagjes

Een blazer te koud voor nu? Echt niet! Zolang je er zo’n drie lagen kleding onder draagt, vat je helemaal geen kou! Zo zit je er warmpjes en stylish bij. In de winter ontkom je bijna niet aan laagjes. Over een beha draag je een top en dan weer een trui en dan weer een mooi jasje. Het leuke hieraan is, is dat je met lengtes kan spelen. Doe bijvoorbeeld een sleeveless blazer aan.

Zomerkleding in de winter

Wie zegt dat floral print alleen voor de lente en de zomer is, heeft het mis. Ook in de winter kan deze print gewoon gedragen worden. Nog een jurkje in de kast hangen? Doe die lekker aan met een goede panty en een toffe blazer en je bent klaar.

Kort maar dik

Fake fur coats maken soms een propje van je, maar dat hoeft helemaal niet als die cropped is. Kies voor een kort exemplaar en draag het met een donkere broek zodat je benen eindeloos lijken.