Zo kom je erachter welke kleding je weg kunt gooien

We kennen het allemaal: je kast puilt uit van de rotzooi. Je draagt continu dezelfde broeken, raakt je meest favoriete shirts kwijt in de was en je blijft. maar. kopen. Hoewel er amper nog iets bij past, weiger je om iets weg te gooien.

“Dat shirtje? Nee, dat is echt leuk voor in de zomer joh! Die blijft”. Tegen de tijd dat het zomer is, ga je toch weer shoppen en denk je niet eens meer aan dat shirt. Als je dan voor de zoveelste keer voor de kast staat en denkt “ik moet écht kleding weggooien”, denk dan even aan ons. Wij hebben namelijk een handige tip ingefluisterd gekregen:

Use this!

Schuif alle kleding in je kast naar rechts en zorg dat er links ruimte vrijkomt. Wanneer je iets hebt gedragen/hebt gewassen en weer terug in de kast hangt of legt, doe je dit aan de linkerkant. Op deze manier kun je na een aantal weken/maanden zien wat je gedragen hebt, en wat niet.

Hetgeen wat rechts hangt, draag je niet vaak en kan dus op een andere plek neergelegd worden. Op je bovenste plank ergens in een koffer of doos onder je bed of wordt het tijd om deze items te verkopen? Spreek met jezelf een periode af waarin je vind dat je je meest valuable stuff aan moet hebben gehad. Good luck girls.

Jazeker, gewoon met de items uit je kledingkast.
5 tips die je styling verbeteren zónder te shoppen

Want saving makes money..
Fashion editor tips om VEEL te besparen op kleding

En is al je kleding netjes georganiseerd.
Zo creëer je de ideale kledingkast