Zo krijg je dat ene designeritem onder de boom!

Je droomt al jaren van die ene designertas/schoenen/jas/broek. Je hebt het al meerdere keren subtiel (soort van in ieder geval) laten vallen bij je vriend/ouders/zus/broer dat dit item je leven een stuk mooier gaat maken maar tot nu toe sta je nog met lege handen. Frustrerend. Wij hebben even een klein onderzoekje gedaan en hebben dé vijf redenen gevonden waarom dat ene designeritem nu echt onder de boom zou moeten komen voor je. Lees het door, onthou het goed en vertel ze aan iedereen die dit jaar voor Kerstman zou kunnen spelen. Als het nu nog niet lukt…

Zo krijg je dat ene designeritem onder de boom:

1. Het item is in de sale

Geen beter excuus dan de sale. Het item is opeens niet meer duur maar op-zich-best-te-betalen en er gaan hónderden euro’s van de prijs af (wat er over blijft hou je nog even in het midden). In feite ben je eigenlijk een dief van je portemonnee (of van die van je vriend) als je het item niet koopt. Daar krijg je gegarandeerd spijt van.

2. Het staat bij alles en je zult het áltijd dragen

Dit item is zo veelzijdig dat je het echt óveral bij aan kunt / mee kunt combineren. Het is daarom de investering meer dan waard. Beloofd. En omdat je het item jarenlang dag en nacht gebruikt, is het eigenlijk heel goedkoop (zie punt 3).

3. Het is eigenlijk helemaal niet zo duur

Echt niet! Zo heb je al een échte Chanel Boy Bag voor € 0,60 per dag (geloof je ons niet, kijk dan even hier!). Juist omdat je het item elke dag gaat gebruiken (ja, echt) is het de investering meer dan waard en is het goedkoper dan een hele hoop goedkope items die je maar een paar keer gebruikt.

4. Je wordt er een stuk zelfverzekerder van

Met je nieuwe designertas/jas/schoenen ga je nog nét niet naast je schoenen lopen. Als je je zelfverzekerder voelt wordt je een stuk gezelliger en blijer (toch?) en daar profiteert iedereen uiteindelijk van. Jij blij = iedereen blij. Benieuwd welke items je nog meer zelfverzekerder maken? Kijk dan vooral even hier!

5. Als je dit item krijgt, hoef je de komende jaren geen cadeaus meer

Tel alle verjaardagen, Valentijnsdagen, Kerstdagen en tussendoor-cadeautjes-dagen van de komende vijf jaar bij elkaar op en je kunt bijna twee fantastische designeritems kopen krijgen, toch? Met een beetje mazzel is je cadeau-gever deze afspraak over een paar maanden weer vergeten en stromen de cadeaus vanzelf weer jouw kant op. Ha!