Zo maak je de eerste move

Vroeger was het normaal dat jongens de eerste move maakten, maar we leven nu in een tijdperk waar veel veranderd is. Niets is meer te gek, en dat betekent dat jij ook best eens die eerste move mag maken! We snappen dat het misschien lastig is, maar daarom hebben wij wat tips voor je!

Mannen vinden het sexy
Het is ten eerste belangrijk om te weten dat mannen het juist sexy vinden als vrouwen de eerste stap zetten. 95% van de mannen blijkt het hier mee eens te zijn. Als je dit de volgende keer in je achterhoofd houdt, wordt het al een stuk makkelijker!

Probeer oogcontact te maken
Oogcontact is heel belangrijk. Probeer als eerst zijn blik te vangen. Als hij jouw ogen ook gevonden heeft, is het alleen nog maar een kwestie van tijd voordat jullie samen een drankje aan het drinken zijn.

Wat heb je te verliezen?
Nou niks! Waag de gok een keer en wie weet wat eruit komt. Waarschijnlijk ben je bang om onhandig over te komen, maar misschien vindt hij dit wel heel schattig. Iets genants vertellen werkt ook altijd. Niets is leuker dan zelfspot. Dus gewoon doen!

Smile
Een glimlach is de beste accessoire dat een meisje kan dragen, klinkt ontzettend cliché en tacky en het is natuurlijk ook niet de bedoeling dat je de hele avond met een overdreven lach naar hem staart, maar een mooie lach op je gezicht geeft je wel een vriendelijke en open uitstraling. Niemand wil een treurige vrouw zien toch?

Wees jezelf
Doe je niet anders voor dan je bent, hang dus niet ineens de casanova uit als je dit helemaal niet bent. Zo kan een tweede date alleen maar tegenvallen en daar heb je alleen jezelf maar mee. Dat moeten we niet hebben, toch?

READ NEXT:
Dit moet je nooit zeggen op een eerste date!
Zo maak jij je zonder stress klaar voor een date!
Dit draag je op een eerste date