Zo scoor je die tickets voor Beyoncé en Jay-Z

Zojuist zijn de roddels dan eindelijk bevestigd. Jay-Z en Beyoncé gaan weer samen op tournee. En daar willen we natuurlijk bij zijn.

Het enige probleem is toch om kaartjes weten te bemachtigen. Met je vriendinnen spreek je af om met zijn allen klaar te zitten. Allemaal twee verschillende laptops en nóg vissen jullie achter het net. Na tien minuten zijn alle ticket uitverkocht en staat marktplaats alweer helemaal vol. Samen met 348.354 anderen ben jij op zoek naar een kaartje op Ticketswap. En tja, dan begint de moed langzaam in de schoenen te zakken.

Hoe zorg je er nou voor dat jij sowieso die tickets binnensleept? Wij hebben de gouden tip. Ga naar de website van Beyoncé en meld je daar aan voor haar nieuwsbrief. Zodra de tickets in de verkoop gaan ontvang jij een mailtje. Zo ben jij er als eerste bij.

Maar dat is nog niet alles. Beyoncé stuurt je meteen door naar haar website waar je haar ticket kan kopen. Geen lange rij bij Ticketmaster, gewoon als een van de eerste met een ticket. Schrijf je hier in voor de pre-sale!

PHOTO CREDITS NATCHVILLA