Zo stijl je een oversized blazer

De oversized blazer, ook wel de boyfriend blazer genoemd zagen we vorig jaar steeds vaker voorbij komen. Dit jaar is hij echt niet meer weg te denken. We kunnen er niet omheen. De winkels hangen er vol mee. Op straat zie je ze al veel. En op bijna iedere foto die je op Insta ziet, zie je de blazer. Natuurlijk is deze ook op veel manieren te combineren. Wij hebben de mogelijkheden op een rijtje gezet.

T-shirt

Een t-shirt staat altijd goed onder een blazer. Een basic v-hals of juist een stoer t-shirt met een print (bijvoorbeeld een band t-shirt). Voor de lente is deze outfit zeker goed. Overdag kan je je blazer uit doen en als het ’s avonds afkoelt, kan je je blazer weer aan.


Jeans

Een look met een oversized blazer gecombineerd met een jeans, maakt het een casual look. Het wordt al snel een nette outfit als je een boyfriend blazer met een pantalon draagt. Maar combineer het juist met een jeans en je kan het zowel naar kantoor als naar een dagje uit met vriendinnen dragen.

Kanten top

Vind je een t-shirt te basic? En wil je voor een sexy look gaan? Dan staat een kanten top super leuk onder een oversized blazer.

Midi rok

Een rok met een boyfriend blazer is perfect voor de lente. Style een satijnen midi-rok met een blazer en je outfit is compleet.

Riem

Met zo’n blazer verdwijnt je figuur al snel. Wil jij je figuur laten zien? Style het dan met een riem en je taille is back!

READ NEXT
Waarom het ook oké is om NIET de hele wereld rond te reizen
De redenen waarom iedereen een bikini body heeft
Zo kan je het beste je haren wassen als je last hebt van vet haar