Zo upgrade jij je outfit binnen één minuut!

Ken je dat gevoel? Je staat voor de spiegel met de outfit die je in gedachten had, maar toch vind je dat er iets mist. Die trui heb je al te vaak gedragen en die broek heeft zijn langste tijd ook gehad. Toch zijn er een paar simpele ingrediënten die een look heel snel kunnen upgraden. Het is helemaal niet moeilijk en je bent binnen één minuut klaar.

[show_shopthepost_widget id=”1213308″]

Een riem kan al heel veel doen voor een outfit. Naast dat je broek goed op z’n plek blijft zitten, is het ook nog eens een goede eyecatcher. Je kan hem natuurlijk ook rond je taille dragen, waardoor er meer vorm in je look komt. Daarnaast gaat alle aandacht zo naar je taille waardoor je ook nog eens super slank lijkt!

[show_shopthepost_widget id=”1213348″]

Om een outfit net even extra chique te maken is een skinny scarf echt een must. Vind je een sjaaltje om je nek toch iets te tuttig? No worries, je kan er namelijk veel meer mee! Je kunt hem bijvoorbeeld dragen als riem. Je kunt met een sjaaltje alle kanten op.

[show_shopthepost_widget id=”1213367″]

Een simpel overhemd staat chique, maar daar zie je genoeg anderen mee lopen. Doe eens een beetje gek, en draag hem achterstevoren. Zo krijg je een leuk effect en het levert leuke reacties op! Zo zie je hoe je een blouse op verschillende manieren kunt dragen.

[show_shopthepost_widget id=”1213376″]

Sieraden zijn natuurlijk de ultieme accessoires. Ze geven een outfit net dat beetje extra. Kies bijvoorbeeld voor een paar kleine kettinkjes of juist één mooi horloge. Keuze genoeg, toch?

[show_shopthepost_widget id=”1213399″]

Hoeden zijn allang niet meer van vroeger. Tegenwoordig zie je heel veel mensen ermee lopen. Ga bijvoorbeeld voor een fedora of een sailor cap! Ook ideaal voor als het regent want zo blijft je oogmake-up goed zitten.

upgrade_jij_je_outfit

Broches ETSY // Hart shape ETSY // Mond ETSY //

Ben jij helemaal klaar met je simpele witte T-shirt? Gooi hem niet gelijk weg, maar doe er iets leuks mee! Broches zijn helemaal on trend dit jaar en zijn helemaal leuk om een shirt mee op te pimpen. Zo geef je een eigen twist aan dat saaie t-shirt. Top toch?!

READ NEXT:


>

Source: