Zo voorkom je dat je een Bridezilla wordt

Of je nou al jaren droomt van een bruiloft of net pas verloofd bent, in iedereen schuilt een kleine Bridezilla. Door al het plannen van the big day kan jij soms wat gemeen uit de hoek komen. Hoe zorg je er nou voor, dat er aan het einde van het ‘bruiloft plannen’ nog een handje vol vrienden en een goed huwelijk overblijft? Wij hebben de tips!

Ga geen trouwjurken passen

Ja, natuurlijk wil je een trouwjurk passen. Maar skip die traditionele passessies in een bruidswinkel. Hoe gezellig het er ook uit ziet bij Say yes to the dress, in werkelijkheid is het geen rozengeur en ben je vooral in need for wodka lime. Tegenwoordig bestel je de mooiste trouwjurken online. Organiseer jouw eigen doorpas thuis, waar jij je het meest op je gemak voelt. Jurken bestel je gewoon op Net-A-Porter, ASOS en Self-Portrait. Je hebt echt genoeg keus. Vergeet niet langs de coupeur te gaan om ervoor te zorgen dat de jurk perfect op jouw lichaam aansluit.

Pas je verwachtingen aan

Meestal trouw je maar één keer en natuurlijk wil je dat deze dag perfect is, maar je hebt niet alles onder controle. Er zal iets misgaan, het had misschien mooier gekund maar als jouw favoriete bloemen niet op hun best zijn in augustus, let it go. Pas je aan, laat het gaan en geniet. Verheug je op de ‘mooiste dag van je leven’.

Probeer zoveel mogelijk uit handen te geven

Een bruiloft organiseren doe je natuurlijk niet alleen. Er moet ontzettend veel gedaan worden en je begint dan natuurlijk bij het maken van een lijstje. Maar bedenk je tijdens het schrijven wie wat zou kunnen doen. Bloemen? Een bloemist! Maar geef het dan ook echt uit handen, vertrouw op je keuze en laat het gaan.

Vergeet nooit waar het om gaat

Door alle commotie (de jurk, het eten, de bruidsmeisjes, de honey moon) verlies je al snel uit het oog waar het allemaal om gaat. Jij en de liefde van je leven (als het goed is) hebben besloten om voor altijd bij elkaar te blijven. Dat is wat er gevierd wordt en zoals iedere relatie heeft een bruiloft ook zijn ups and downs. Het zal niet allemaal perfect gaan, het is aan jou om er iets moois van te maken! Je bent een dag de bruid, het middelpunt, maar de rest van je leven ben je zijn of haar vrouw, en laat dat nou hetgeen zijn wat je wilt gaan vieren.

Moeten jullie nog de trouwringen uitzoeken? Dit zijn je opties:
Geen trouwringen, maar wat dan wel?
Dit is de most wanted verlovingsring van de hele wereld
Zo draag je sieraden op zijn best!