Zo zie je er godvergeten goed uit op vakantiefoto’s

Vakantiefoto’s: de meesten vinden het verschrikkelijk om ze te nemen. Op sommige foto’s sta je wat lomp of zie je dat ene vetje you’re not so pleased about. Je vindt je armen te dik, je onderkin te aanwezig en houdt er dus maar mee op. Heb jij even geluk! Wij geven je een spoedcursus ‘goed op de foto staan voor dummies’. Here we go.

Kijk boven de lens in plaats van erin

Je ogen lijken zo groter en opgewekter en daardoor oog je lekker fris.

Draai je hoofd een tikje naar rechts

De linkerkant van je gezicht toont meer emotie dan de rechterkant, dat is bewezen. Door je hoofd iets naar rechts te draaien, sta je happier op de foto. Of sexier.. or what look you were going for.

 

Benadruk je pluspunten

Heb je curves? Benadruk ze dan op de foto. Leg je handen in je zij voor een mooie taille, ga op je tenen staan voor langere benen en span je bovenarmen aan voor slankere arms.

Twist je bovenlichaam

Pontificaal voor de camera staan kan soms lomp overkomen. Draai daarom je bovenlichaam een beetje. Je krijgt hierdoor een andere houding en lijkt slanker.

Duw je schouders naar voren

Door je schouders een beetje naar voren te duwen, lijken je schouders en armen slanker. Daarnaast wordt je sleutelbeen meer zichtbaar, wat we overigens ook altijd sexy vinden als deze showen.

READ NEXT:
5 vakanties om bij weg te dromen
Zo kom je niet aan op vakantie!

Source: Duchessdior