Zoek jij nog dé outfit voor Koningsdag? Hier een paar tips van ons!

Koningsdag is bijna weer zover. Dit jaar mogen we eindelijk weer de straat op en een festival pakken of samen komen met vriendinnen. Heb jij hiervoor al de perfecte outfit? De kleur van Koningsdag is natuurlijk oranje. Deze kleur hoef je dit seizoen niet alleen met Koningsdag te dragen, want de oranje kleur is voor aankomende zomer ook helemaal trendy. 

We weten nog niet precies wat het weer gaat doen, maar met een zonnige dag zoals afgelopen dagen is een oranje jurkje zeker een goed plan. Deze zijn er in verschillende soorten en maten. Wat ook leuk kan zijn, is een witte broek met een oranje shirt of blouse. Het oranje shirt is ook te combineren met een spijkerbroek. Draai je het liever om? Tegenwoordig zijn er genoeg pantalons en flared broeken met een oranje kleur. Oranje in combinatie met wit is altijd goed en laat jou stralen op het festival.

koningsdagkoningsdag koningsdag

 

Houd je het toch liever simpel dan kan een oranje sjaaltje of haarband al een leuke finishing touch aan je look geven. Buiten deze twee voorbeelden om zijn er genoeg accessoires die jouw outfit toch een tintje oranje kunnen geven. Mocht je binnenkort je nagels nog doen? Een oranje tintje maakt jouw outfit dan helemaal af.

koningsdagkoningsdagkoningsdag

 

Fotografie: Herman Janssen