10 redenen om zin te krijgen in de lente

We want Spring!

Nog een maandje en dan is het weer zover. 20 maart is de dag dat het weer officieel lente is! Wij kunnen niet wachten en wel om déze redenen:

We zijn klaar met, nouja, ziek zijn!
Er heerst echt een ware griep epidemie en iedereen is er natuurlijk helemaal klaar mee om zich aldoor ziek, zwak en misselijk te voelen. Bij lente hoort mooi weer en als het weer mooi weer is wordt je nu eenmaal minder snel ziek. We want sun!

We hebben echt vitamine D nodig.
Ja, dat mooie weer dat we écht nodig hebben, zodat we weer wat vitamine D aan kunnen maken voor een betere weerstand.

Omdat we af en toe weer rokjes willen dragen
In de lente is het soms al best warm, en dan kunnen we onze benen weer de kans geven om onder onze favoriete rokjes uit te steken.

Time for pretty sandals
Lente wordt ook weer de tijd om onze voeten te luchten en om de winterlaarzen weer op te bergen. We kunnen nu al niet wachten op de open shoes van het komende seizoen. 

We krijgen onze belasting weer terug!
Belastingaangifte voorbereid? Dan kan het zijn dat je een financiele meevaller krijgt in Juni. En waar kan je die meevaller nou beter aan uitgeven dan aan een nieuwe, superknappe summer dress?

Het is bijna zomer
De lente is wéér een seizoen dichterbij de zomer. Nog eventjes wachten en het is weer tijd voor zomervakanties, iedere dag blote benen, terrasjes… Kortom het is weer bijna tijd om volop te genieten van het buitenleven!

We hebben meer zonuren
Als je je bed uitgaat om naar je werk te gaan heb je grote kans dat het buiten weer eerder licht is! Én dat als je aan het einde van de dag weer naar huis het ook nog licht is als je thuiskomt. Dat is toch héérlijk? Zo heb je voor je gevoel ineens een langere dag om al die leuke dingen nog te doen, waar je normaal gesproken geen ‘tijd’ meer voor had!

Festival season is coming!
Who doesn’t love festivals? Wat is er nu beter dan in je mooiste outfit rond te dansen op één van de 100 festivals die deze zomer plaats gaan vinden? Niets, vinden wij. En de voorpret die je ervan hebt is misschien nog wel leuker dan het festival zelf!

Tijd om je droomvakantie te boeken
Misschien heb je het al wel eerder gedaan maar in de lente wordt het echt tijd om je zomervakantie te gaan boeken. Als je je vakantie geboekt hebt kan je fijn een lijstje gaan samenstellen van hotspots die je wilt gaan bezoeken. Of natuurlijk welke stranden je allemaal wilt gaan bekijken! Zoals we al zeiden: voorpret is half the fun!

Je kunt nu ófficieel je zonnebril weer op
Deze kun je natuurlijk het hele jaar wel dragen maar in de lente wordt het toch wel weer een soort van officieel-zonnebrillen-weer. Dus haal je favoriete Rayban, Dior of Miu Miu maar weer uit de kokers want you’re gonna need it!

READ NEXT
Broke or Bargain: Saint Laurent fringed sandals
Dit worden dé accessoire trends aankomend seizoen!
Kledingstukken die we in 2016 niet meer bij mannen willen zien

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites