10 redenen waarom de lente héél snel mag beginnen

This is why we can't wait for spring!

Spring, nu komt het écht heel erg dichtbij! Wij hebben er helemaal zin in en we worden dan ook al super blij van de kleinste zonnestralen. Maar niet alleen het lekkere weer is iets waar we naar uitkijken.. Er zijn namelijk nog veel meer dingen leuk aan de lente. Wij hebben een lijstje gemaakt waar ook jij helemaal blij van wordt!

Top 10 fantastische dingen om naar uit te kijken in de lente

1. New wardrobe!

Yes, door het lekkere weer heb jij een perfecte reden om een nieuwe garderobe aanschaffen (want je hebt nog niet genoeg rokjes in je kast liggen)! (Nog op zoek naar een mooi lentejasje? Kijk dan hier).

2. Blote benen

Finally! Je mag weer met blote benen, luchtige jurkjes en leuke rokjes rondlopen! (Bekijk hier de leukste A-line skirts).

3. Manicure + Pedicure

Je mag weer naar de manicure om de leuke nieuwe spring nagellak kleurtjes op je nagels te laten lakken! Ook de sandaaltjes mogen weer uit de kast, dus het is ook echt tijd voor een lekkere pedicure..

4. IJs!

Wat moeten we nog meer zeggen? Alle ijssalons gaan weer open en je kunt weer heerlijk in de zon genieten van je lekkere ice cream!

5. Terrasjesweer

Langzamerhand begint het terrasjesweer terug te komen. De terrasjes stromen vol en het is super gezellig. Lekker mensen kijken en genieten van het zonnetje, een ideale middag!

6. Zonnebrillen

De zonnebrillen mogen weer uit de kast! Wij zijn hier héél blij mee. Een zonnebril beschermt je ogen namelijk niet alleen tegen de zon maar maakt je outfit ook super stylish! (Heb jij al een nieuwe zonnebril aangeschaft? Bekijk hier een paar hele leuke).

7. Festivals

Het festival season komt eraan! De eerste festivals beginnen in de lente dus dit wordt lekker relaxen, genieten van de muziek, de zon en een leuke festival outfit uitzoeken!

8. Bloemen

Wij worden alweer helemaal vrolijk als we denken aan bloeiende bloemen en fluitende vogeltjes. Dat is toch heerlijk wakker worden?!

9. Langere dagen

Het is langer licht en dit betekent langer van je dag genieten. We kunnen eindelijk opstaan met het zonnetje en naar huis gaan met het zonnetje!

10. Zomer

De lente betekent ook dat we steeds dichter bij de zomer komen! Bikini’s, vakantie, strand.. We can’t wait!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites