10 x Fitspiration Instagram – Who to follow

Fitspiration wordt een steeds belangrijkere hashtag op Instagram en wij selecteerden de 10 accounts voor je die wij dagelijks checken voor inspiratie op het gebied van healthy living, food en beauty.

instagram_elskesorel

@elskesorel

‘Onze’ Elske is de ultieme belichaming van fitspiration. Haar account op Instagram barst van de foto’s van haar getrainde lijf met haar workoutschema’s er (how convenient!) bij geschreven. Daarnaast deelt ze recepten, haar voorliefde voor Nike en te schattige foto’s van haar dochtertje (die ze inzet als gewicht bij het squatten…)

instagram_esmeenoelle

@esmeenoelle

Esmee Noelle heeft niet alleen een blog die barst van de fitspiration (workthates) maar doet er op haar Instagram een fijn schepje bovenop. Naast inspirerende quotes & workoutfoto’s geeft ze een kijkje achter de schermen in haar absoluut-niet-rottige leven (Esmee is freelance journalist. In de mode. En eet regelmatig met Dotan. Need we say more?)

instagram_renskroes

@renskroes

Iedereen die nu nog roept dat Rens ‘zusje van’ is heeft, to put it mildly, onder een steen gelegen. Rens is keihard aan de weg aan het timmeren als healthcoach. Haar account op Instagram is ontzettend feel-good: mooie foto’s van (h)eerlijk eten, recepten en lieve quotes.

instagram_greatbodyskin

@greatbodyskin

Angela is een Nederlands fotomodel en is zo genereus om haar beauty-tips & -tricks met ons te delen op Instagram. Leuke backstagefoto’s in combinatie met fijne recepten. Het workoutregime van Angela (hoe vaak kun je trainen en hardlopen?!) is…inspirerend.

instagram_muffintopless

@muffintopless

Savannah is journalist en blogger en besloot een tijd geleden haar leven drastisch om te gooien. Wat dat doet met haar lichaam zie je op heerlijke voor- en na foto’s die ze afwisselt met inspirerende (en vaak ook heel grappige) quotes en recepten.

instagram_fullyrawkristina

@fullyrawkristina

Je raadde het al. Kristina is veganistisch en eet volledig rauw. Na het zien van haar geweldige foodpictures lijkt rauw eten een ei…appeltje. Meest-kleurrijke-Instagram-account-ooit.

instagram_yoga_girl

@yoga_girl

Rachel is een tikje zweverig maar dat mag als je de hele dag yoga-foto’s post, toch? Fijne mini-filmpjes van yogahoudingen en het ultieme bewijs dat je van yoga een knap lijf krijgt. En heerlijk lekker zen wordt.

instagram_dailyhealthcrushsaskia

@dailyhealthcrushsaskia

Saskia & Eefke delen een passie voor sport, voeding, lekker eten en geluk. En het fijne is: die passie delen ze ook met ons. Hun Instagramaccount staat vol met (guiltfree) muffins en andere fijne snacks. Fingerlicking good.

instagram_staysharpbestrong

@staysharpbestrong

Nikki is model-turned-health-guru. And boy, dat leidt tot inspirerende foto’s. Daarnaast veel fijne recepten en voor- en na-foto’s van klanten die haar programma volgen. Want commercieel is Nikki ook wel een beetje.

 

instagram_cil_ve

@cil_ve

Manon’s personal foodcoach Priscilla van Your Health Coach geeft je in haar wekelijkse column op MonStyle voedingsadvies, gezonde tips en houdt je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van healthy living. Daarnaast is ze te gek om te volgen op Instagram! Ze deelt haar healthy snacks, hotspots en veel meer! Volg haar hier! 

 

instagram_youdidnoteathat

@youdidnoteathat

Een beetje gemeen….maar wel grappig en waarschijnlijk in veel gevallen ook waar: youdidnoteatthat maakt Insta’food’pics van uberslanke modellen en ranke blogsters een tikje belachelijk. Ontnuchterend als je foto nummer 30 van Chiara-Ferragni-die-macarons-eet ziet en je afvraagt hoe ze zo jaloersmakend dun blijft.