4 lazy-girl haar hacks van modellen

Soms heb je van die dagen dat je voor de spiegel staat en denkt: wát is er in hemelsnaam aan de hand met mijn haar? Het zit helemaal uit model en hangt er maar een beetje bij. Not cool. Vervolgens check je en en zie je modellen voorbij komen met hét perfecte haar. Je bent jaloers en doet je haar maar weer in een knot. . Maar eigenlijk is het helemaal niet zo vervelend en hoef je niet jaloers te zijn. Je kunt dit haar namelijk ook zelf maken. Hierbij 4 lazy girl haar hacks die modellen gebruiken.

1. Slapen met kokosolie
Kokosolie smeer je op je lichaam en gebruik je misschien overdag voor in je haar. Maar je haar wordt mooier en beter door het ’s avonds in je haar te smeren. Kokosolie is het beste medicijn om beschadigd haar te voorkomen en om je haar gezond te houden. Je hoeft dit niet dagelijks te doen, één keer in de week is prima.

2. Vergeet de krultang
Als je stijl haar hebt, of een klein beetje slag, en je wilt meer volume of krullen let dan goed op. Als je met kleine knotjes boven op je hoofd slaapt en je de volgende ochtend wakker wordt, heb je een “natural wave”. Handig and super easy. Maar let erop dat je dit niet elke dag doet. 

3. Shampoo? Nooit van gehoord
Shampoo hoort natuurlijk in je ochtend- of avondroutine qua douchen. Maar geen gebruiken schijnt volgens modellen met krullen perfect te zijn. Door je haar alleen te wassen met conditioner, blijven je krullen gehydrateerd. Natuurlijk moet je op een gegeven moment je haar wel wassen met shampoo. Dagelijks hoeft in ieder geval niet!

4. Feestje? Haarmaskers all day long
Heb je binnenkort een feestje en wil je niet uren voor de spiegel staan? Doe dan een haarmasker in en zet je haar vast in een knot. Als je ’s avonds thuis bent, doe je je haar los en tadaaa: je haar is gehydrateerd door de ingrediënten van de conditioner en je hebt mooie krullen. Jij kunt nu zeker op het feestje verschijnen.

READ NEXT:

>
>

Source: Instagram