4 manieren om die verschrikkelijke groeps-chat te verlaten

Ooit, ooit was het briljant nieuws. Je kon voortaan met zijn allen in een groep chatten. Superhandig. Ideaal om afspraken te maken met je vriendinnen of nieuws meteen met iedereen te delen. Wat een feest, totdat we allemaal verzeild raakten in groepen waar we helemaal niet in willen.

Groepen die ooit relevant en handig waren maar inmiddels is de groep geëvolueerd tot een groep vol gezeur en gezanik waar jij niets mee te schaften hebt. Maar ja, als je eruit gaat zal iedereen het zien, en ze hebben meteen een plek om het uitvoerig te discussiëren. Zit je niet op te wachten.

En hoewel je al een paar keer op mute hebt gedrukt, die irritante collega kwam er al snel achter dat ze iedereen moet aanspreken met een apenstaartje ervoor, zodat je tóch nog een melding krijgt. Meid, wat doe je jezelf aan. Weg uit die groep!

Zo kan jij die groeps-chat verlaten.

4 manieren om die verschrikkelijke groeps-chat te verlaten

 1. Het excuus

  Stiekem heeft iedereen wel een groep waar ze liever niet meer inzitten. Dus begrip zal er heus zijn als jij aangeeft dat je niet langer in de groep wil zitten. Zeg gewoon dat je teveel groepen hebt, want oh my god you’re so fetch. Hierbij is het wel van groots belang dat jij de groep zo snel mogelijk verlaat, voordat de discussie start.

 2. Als een pleister

  Gewoon gaan. No excuses, no goodbyes. Weg = weg. OP = OP.

 3. Houdini

  In het heetst van de strijd verlaat jij de groep. Wanneer iedereen druk is met wederom een onnozel nieuwsfeitje, een bizarre politieke uitspatting of het zoveelste kattenfilmpje wordt bewonderd, pull jij gewoon een Houdini. Zo heb jij de grootste kans dat dit compleet onopgemerkt blijft. SCORE!

 4. New phone, who dis?

  Geen idee wat er is gebeurd maar jij bent echt AL je WhatsApp-groepen kwijt. Je WhatsApp is totaal gecrasht. Gehackt door de CIA en er is geen mogelijkheid om de groep terug te halen. En iedere keer dat je in de groep wordt geplaatst, kickt WhatsApp jou er ‘vanzelf’ uit. HEEL RAAR!