4 manieren om die vervelende wallen te verbergen

Ook al was je gister niet tot 1 uur ’s nachts op omdat je je favo Netflix serie aan het kijken was (dat kan straks waarschijnlijk ook zonder internet!) de wallen onder je ogen zien eruit alsof je dat wel hebt gedaan. En er zijn dagen dat niets, maar dan ook niets, helpt. Dat is waarom we 4 manieren hebben gezocht om die donkere kringen te laten verdwijnen. Heb jij binnenkort een belangrijk evenement of een date of een feest waarvoor je nog een week hebt om die wallen te laten verdwijnen? Of nog een nacht? Of slechts een paar uur? Of in alle haast nog maar 5 minuten? Zo kom je er binnen tijdsbestek vanaf: 

Als je nog een week hebt
Hoe gehydrateerder je huid is, hoe wakkerder je eruit ziet. Zo heb je minder kans op wallen! Probeer iedere dag een hydraterende oogcrème die je huid oplicht, roodheid vermindert en die ervoor zorgt dat je ogen er minder puffy uitzien te gebruiken.

[show_shopthepost_widget id=”1566195″]

Als je een nacht hebt
Na een lange stressvolle dag is een self-made spa night onze favoriete bezigheid (die creëer je zo!). Als je wilt voorkomen dat je de volgende dag wallen of donkere kringen krijgt kun je oog-pads aan je spa night toevoegen. Deze maskers bevatten vaak cafeïne, komkommer of aloë vera. Die ingrediënten kunnen allemaal zorgen voor een open blik (deze eyeliner truc draagt daar ook aan bij) en een frisse huid. Ook heb je na het gebruik van deze pads een glowy skin, let maar op! Plak de pads op volgens de instructies van de verpakking en trek ze er na zo’n 10 minuten af. Breng dan je favoriete moisturizer en oogcrème aan en ga slapen. 

[show_shopthepost_widget id=”1566199″]

Als je een uur hebt
Als je binnen een uur de deur uit moet en je opmerkt dat je gigantische wallen hebt hebben wij de oplossing voor je. Neem een concealer palette dat verschillende kleuren concealer bevat. Of kies gewoon de concealer die goed bij de ondertoon van je huid past. Geel kan werken voor paarse en blauwe tonen. Groen kan roodheid verbergen en oranje en perzik kleur concealen bruine tinten. Breng daarna foundation aan en je kunt zo de deur uit.

[show_shopthepost_widget id=”1566467″]

Als je 5 minuten hebt

Oh no, je hebt nog maar 5 minuten en je wilt echt zo snel mogelijk van die wallen af zijn. Hoe je dat doet? Concealer met deeltjes highlighter op de goede plek aanbrengen! Als je die niet hebt kun je ook eerst highlighter aanbrengen en daarna je concealer. De schitteringen van de highlighter reflecteren het licht waardoor verkleuringen onder je ogen (de donkere kringen dus) niet te zien zijn.

[show_shopthepost_widget id=”1566203″]

READ NEXT:
Make-up tips voor vrouwen met een bleke huid
Sandbagging: de allernieuwste make-up techniek!
Nachtje doorgehaald? Hier onze make-up tips!

Source: Visionaire