Zo word jij mooier wakker!

Word jij ’s ochtends ook wel eens wakker en schrik je van jezelf als je in de spiegel kijkt? “OMG, heb ik met mijn vingers in het stopcontact geslapen? Mijn haar…” Of staat het afdruk van je dekbedovertrek nog in je gezicht? We kennen het allemaal. Wij van MonStyle waren eigenlijk wel benieuwd hóe we nou knapper wakker kunnen worden?! We konden het natuurlijk niet laten om het lijstje ondervindingen met jullie te delen:

Satijnen of een zijden kussensloop
Een satijnen of zijden kussen voorkomt klitten in je haar en verzacht rimpels en fijne lijntjes op je gezicht. Zo’n kussensloop voorkomt dus ook een enorme shock wanneer je in de spiegel kijkt ’s ochtends… (of je one-night-stand je voor het eerst zonder make-up aanschouwt). Ouch!

Slaap met je hoofd op 2 kussens
Het ligt niet alleen comfortabel, het is ook nog eens goed voor de doorstroming van je bloed. Bloed zal zich niet ophopen maar stroomt, doordat je wat hoger, ligt goed door. Het voorkomt ook dat je wakker wordt met dikke ogen. Yesss!

Slaap op je rug
Op je rug slapen helpt tegen rimpels. Als je niet op je rug slaapt, komt er druk te staan op andere delen van je hoofd en dat zorgt voor rimpels. Wij weten dat het soms lastig is om op je rug te slapen (én te blijven liggen op die manier), maar het is het wel waard!

Lokken uit je gezicht
Je haar zit vol met natuurlijke oliën. Deze natuurlijke oliën kunnen je gezicht nog wel eens “verpesten”. Het zorgt er namelijk voor dat je mee-eters krijgt of pukkeltjes. Dus hupsakee, een losse staart in tijdens het slapen en die plukken uit je gezicht!

Nachtcrème met zelfbruiner
Stop een klein beetje zelfbruiner in je nachtcrème. Wanneer je dit ’s nachts opsmeert, heb je de volgende dag een lekker kleurtje.
READ NEXT:
Veroorzaker van slechte huid en haar: het kussen!
Kun je niet slapen? Eet dan dit
Dit moet je nooit doen voor het slapen gaan!