4 simpele items voor de instant Parisienne look

De stijl van de Parisiennes, we houden ervan. Ze zien er altijd fashionable uit, maar toch super nonchalant. Dat noemen we het ‘je ne sais quoi’-gevoel. Nonchalante looks doen het altijd goed. En met de juiste items kan jij er ook uitzien alsof je een uur voor je kast hebt gestaan.

Loafers

Loafers staan altijd goed. Ze maken iedere outfit chic en je trekt ze zo aan. Maar als je ze draagt als een Parisienne kan het toch nonchalant. Draag je loafers bijvoorbeeld met een boyfriend jeans, een stoer jack en een oversized blouse. Over die oversized blouse gesproken…

[show_boutique_widget id=”806736″]

Oversized blouse

Een witte oversized blouse is ook een item dat erg geliefd is bij de Parisiennes! Een witte blouse kán je altijd en naar iedere gelegenheid aan. Nonchalant met de bovenste knoopjes open, een bralette eronder en opgerolde mouwen. En er zijn echt duizend manieren waarop je je witte blouse kan dragen.

[show_boutique_widget id=”806734″]

Zwarte col

Een zwarte coltrui maakt je look sexy maar ook nonchalant. Hij is lekker basic maar wel weer erg stijlvol. Dit klassieke item is ook met alles goed te combineren. En het is een blijvertje. Dit item raakt niet uit de mode, geloof ons maar. Bekijk hier inspiratie hoe je de zwarte coltrui op veel verschillende manieren kan combineren.

[show_boutique_widget id=”806733″]

Statement coat

Parisiennes houden van nette en stijlvolle outfits. Ze zullen nooit te veel poespas in hun outfit terug laten komen. Ze houden van eenvoudige items als een skinny jeans, een witte blouse en inderdaad, de zwarte coltrui. Maar als ze hun outfit dan af en toe even een snel wow-effect willen geven, pakken ze er een statement coat bij. Werkt altijd.

[show_boutique_widget id=”806732″]

READ NEXT
Deze boots maken je outfit af
De perfecte outfits voor een avond uit
Het item dat iedere outfit laat opvallen

PHOTOCREDITS SHUTTERSTOCK