Zo draag je je herfstgarderobe van vorig jaar

De winkels hangen op dit moment natuurlijk vol met de allerleukste kleding voor het koudere seizoen. De nieuwe collecties schreeuwen om gekocht te worden. Maar al dat shoppen is minder goed voor je portemonnee… Vorig jaar heb jij namelijk al genoeg geshopt en daar zitten zeker een aantal items tussen die je deze winter gewoon weer aan kan.

1. Statement sweater

Vorig jaar hebben we de ene sweater na de andere gekocht. Er liggen nu hoge stapels in onze kast. Zo’n statement sweater was ook gewoon heel makkelijk: een fijne jeans en stoere laarsjes eronder en je was klaar. Gelukkig zien we dit jaar nog steeds opvallende (en oversized) truien. Gewoon houden dus.

2. Turtlenecks

Vorig jaar lagen ze al veel in de winkels en dit jaar wordt het een echte staple. Wij zijn er erg blij mee, want deze truien zijn warm en vrouwelijk. Ga je de deur uit? Style dan een turtleneck met een mooie camel coat. De turtleneck is ook voor de Parisiennes een basic die niet mag ontbreken.

3. Rood

Alle rode items die je nu in je kast hebt hangen, mogen weer volop gedragen worden! Rode jasjes? Doen. Rode truien? Yes please! Zelfs rode schoenen zijn trendy dit najaar. Het is de meest populaire herfstkleur. En dat niet alleen, rood maakt je ook nog eens aantrekkelijker! Lees hier alle redenen waarom jij ook rood zou mogen dragen.

4. It’s so fluffy!

Heb je nog een fluffy of furry winterjas van vorig jaar? Aandoen! Die jas kan je deze herfst en winter ook lekker warm houden. Hij is helemaal in. Zo heerlijk en zo zacht, we love it. Deze jassen zijn ook goed te combineren met eigenlijk alles. De shearling coat en teddy coat zijn dit jaar weer ontzettend populair.

5. Track pants

De track pants is niet uit het straatbeeld weg te denken. Zijn we ook heel blij mee, want hij zit super comfortabel! Je hoef je track pants dus niet alleen op een luie vrijdagavond te dragen, je kan er ook gewoon de deur mee uit. Combineer hem met een mooie tee en bicker jack voor een stoere look. Bekijk hier weer hoe de Parisiennes deze trainingsbroek dragen.

Je kan je kledingkast een update geven door al je kleding goed uit te zoeken en nieuwe combinaties te maken.