4 styling tricks die je er 5 jaar jonger uit laten zien

Je kunt er gewoon jonger uitzien zonder dat er plastische chirurgie aan te pas moet komen. Dit kun je doen door deze geniale make-up tips te volgen of door je haarkleur te veranderen. Maar met kleding kan je ook heel veel doen. Sommige styling tricks laten je er namelijk vijf jaar jonger uitzien.

Naarmate je wat ouder wordt weet je steeds beter wat jouw stijl is. Wat staat je wel en bij welke items kan je beter wegblijven. Daarnaast is het belangrijk dat je kleding koopt in de juiste maat. Getailleerde kleding doet veel goeds voor je look, het kan er ook voor zorgen dat je een paar jaar jonger lijkt. Er zijn nog meer styling tips die je zomaar vijf jaar jonger doen lijken. Wij hebben deze voor je op een rijtje gezet. Let op!

Een smalle taille

Met deze trend zit je sowieso goed. Door een riem over je blazer of oversized jurk te dragen, kun je je taille benadrukken en smokkelen jij gemakkelijk een paar jaar eraf. Deze trend kun je echt op álle mogelijke manieren dragen. Ga je voor een brede of een smalle riem? The choice is yours. We zagen veel verschillende riemen voorbij komen en hebben de knapste riemen hier voor je op een rijtje gezet.

De perfecte jeans

Niets zo erg als een slecht zittende jeans. Een verkeerd model broek of de verkeerde maat laten je er rommelig en ouder uitzien. Dat is precies wat we niet willen. Omdat het erg lastig is om tussen alle honderden jeans de perfecte te vinden, helpen wij je een handje. Want met deze tips ga jij volgende keer de skinny jeans scoren die niets anders doet dan jouw figuur flatteren. En die natuurlijk een basis vormt voor je hele garderobe. Kom jij na het winkelen nou toch nog thuis met een jeans of broek die eigenlijk net te lang is? Laat er dan even een stukje af halen of kort hem zelf in.

Tops

Veel vrouwen gaan naarmate ze ouder worden voor tops die langer zijn. Terwijl een kortere top je figuur veel beter tot zijn recht laat komen. Een lange top verstopt en maakt ouder. Twijfel? Probeer dan eens je shirt aan een kant in je broek te stoppen. Dit creëert een speels effect en laat je taille beter uitkomen. Ga eens voor een satijnen top. Satijn ziet er niet alleen chic uit, het kan er ook voor zorgen dat je zomaar een paar jaar jonger lijkt. Daar heb je dus helemaal geen dure dagcrèmes voor nodig! De mooiste satijnen tops hebben wij hier voor je op een rijtje gezet.

Essentials

Het is ontzettend handig om een kast te hebben die vol-voller-volst zit met kleding. Toch? Nee, eigenlijk niet! Verrassend genoeg hebben stijlvolle vrouwen vaak minder items in hun kledingkast hangen dan je zou denken. Het gaat om items van hoge kwaliteit, wetende welke vormen en stijlen voor je werken en meedogenloos zijn als het gaat om frequente clean-outs. Een kast bestaande uit tijdloze basics als een blazer. Deze vul je elk seizoen aan met een paar trendy items. Als je een nieuw item koopt, kan je je altijd het beste afvragen of je het item op drie verschillende manieren kan combineren. Ja? We have a winner.

Een klassieker die in iedere kast thuishoort
De mooiste versies van het witte overhemd

Het zorgt voor een veel mooiere huid!
>De manier om rimpels te vervagen die WEL werkt

Dat derde wijntje kan je beter laten staan…
> 10 signalen dat je te oud bent geworden voor die dronken avonden

 PHOTO CREDITS SOPHIE MAY