4x de fijnste festival schoenen

Het festivalseizoen komt eraan en wij hebben er zin in. Even een weekend of dag ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Samen met vrienden de hele dag naar muziek luisteren en genieten van het weer in natuurlijk de mooiste outfits.

Want die hebben we vooraf natuurlijk al helemaal uitgedacht. Tijdens het shoppen houd jij al in je achterhoofd wanneer je jouw nieuwe boots aan kan. Op dat festival natuurlijk. En ja, nu is de tijd om deze schoenen te kopen. Zo kunnen je voeten aan de schoenen wennen en kan jij straks dagenlang dansen op je favoriete schoenen.

Op ieder festival zie je de bohemian stijl terugkomen. Zo zie je altijd wel laarzen, wijde jurkjes en veel (heel veel) fringes. Qua schoenen zijn laarzen hartstikke populair op festivals en wij begrijpen wel waarom: ideaal voor urenlang dansen  zonder veel pijn aan je voeten en toch lekker edgy. Perfect bij dat girly zomerjurkje.

Natuurlijk is er geen festival compleet zonder fringes! Het geeft iedere outfit een soort hippie vibe en dus perfect voor festivals. Zo zien we steeds meer sneakers met fringes erop. Om jou het zoekwerk te besparen hebben wij de festival approved schoenen.

Festival lovers opgelet!
Deze festivals ken je nog niet, en wil je heen!
Zo overleef je een dixi op een festival

Dit zijn de trends van deze lente
6 items you need to master voor de overgang naar de lente
Dit zijn de allerleukste tasjes voor de lente

Uma sneaker

Abbott laars

Vitello

Faye