5 lingerietrends voor iedere bodyshape

Iedere vrouw wil zich natuurlijk op haar best voelen in haar lingerie. Door de juiste keuzes te maken, kan je silhouet er veel meer flatterend uitzien. Onder je kleding, maar ook zonder kleding natuurlijk. Wij hebben lingerie items voor je op een rijtje gezet. En je kunt ze (bijna) allemaal dragen met jouw figuur.

Highwaist slips

De highwaist slips zitten erg comfortabel en zijn erg flatterend. De laatste tijd zijn er steeds meer highwaist slips te vinden in de winkels. Ze zijn er in veel soorten en kleuren en je kunt de slip in principe elke dag dragen. De slip is ook nog eens voor ieder figuur geschikt.


Velvet 

Velvet is zélfs trending in de lingerie-wereld. Door de velvet details krijgen bodysuits, bustiers, bh’s en slips en chique en sexy uitstraling. Fluweel staat bekend als de stof die je wilt aanraken. En dat is precies de reden waarom velvet en lingerie een perfecte combinatie zijn.

Triangle

De triangle is een bh waarvan de cup de vorm heeft van een driehoek. Deze vorm zorgt ervoor dat je borsten voller lijken. Dit model is daarom het perfect voor vrouwen met minder volle borsten, met een recht of atletisch figuur.

Longline bh

De longline bh heeft een bredere band waardoor hij het iets meer van de huid bedekt. De bh is zit erg comfortabel, biedt meer ondersteuning en vaak zijn er mooie details weergegeven op de band. Het model is erg geschikt voor lange vrouwen maar is ook perfect als je je taille wilt vormen.

 

Bodysuits 

Bodysuits waren al een langere tijd populair. Maar de laatste tijd richten we ons het liefst op de luxere exemplaren. De eerdergenoemde trends kunnen in een bodysuit allemaal terugkomen: kant, doorschijnende stof, bandjes.. Als je bodysuit niet te revealing is, zou je hem zelfs als top kunnen dragen met bijvoorbeeld een high waist jeans.

Vind je het lastig om eracher te komen welke bh-maat je hebt?
> Zo kom je er dus PRECIES achter welke bh-maat je nodig hebt

Zo kun jij ook bralettes dragen:
> Kan je normaal geen bralettes dragen? Vanaf nu wel!

Deze kledingstukken vinden mannen het meest sexy:
> De kledingstukken die mannen sexy vinden!

PHOTO CREDITS LONELY LINGERIE