De kledingstukken die mannen sexy vinden!

Wij vrouwen besteden behoorlijk wat tijd aan ons uiterlijk en dit doen we natuurlijk voor onszelf, maar stiekem (en echt heel stiekem) ook een beetje voor de mannen, toch? Good news: wij hebben de kledingstukken die mannen sexy vinden voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder…

Dit zijn de kledingstukken die mannen sexy vinden

Off shoulder tops

Mannen houden ervan als je een beetje skin laat zien dus wat is er beter dan een off shoulder top? Show them shoulders girl!

Skinny jeans

The good old skinny jeans zijn ook nog steeds geliefd bij mannen. Het model sluit goed aan waardoor je lichaam heel mooi uitkomt en daar houden mannen van (do we need to say more?), plus stiekem kunnen wij de skinny ook nog niet helemaal loslaten.

Rokjes

Ja, mannen houden van benen. Dus een rokje valt zeker bij ze in de smaak en hoe kort té kort is? Manon explains…

Killer heels

Het zal je vast en zeker niet verbazen, maar men love heels! Het staat super vrouwelijk en mannen zijn zelfs behulpzamer als wij vrouwen hakken dragen lees er hier meer over.

Sportlegging

Oké, niet tijdens een avondje uit, maar een vrouw in een sportlegging is een echte turn on voor mannen (drie keer raden waarom;-)).

Waar ziet hij jou het liefst in? We zijn heel benieuwd!

READ NEXT:
>  
>

PHOTO CREDITS: jolielot

 

Menno van Meurs Tenue Denimes

We vragen niet alleen knappe mannelijke BN’ers het hemd van het lijf maar zijn ook bloedbenieuwd naar wat  mannelijke fashion insiders vinden van ons kleedgedrag. Speciaal daarom

Lees meer »