5 manieren om heel snel meer volgers te krijgen

Feit: bijna iedereen is verslaafd aan Instagram. Hoe leuk is het dan om te zien dat je Instagram account groeit in volgers! Natuurlijk komen die volgers niet in één keer. Maar met deze trucks stimuleer je het aantal wel!

Interactie
Het is belangrijk om op Instagram interactie te krijgen met je volgers. Stel bijvoorbeeld een vraag in de beschrijving waar volgers een antwoord op kunnen geven! 

Hashtags
Deze manier zorgt ervoor dat je ten eerste al meer likes krijgt en het zorgt op den duur voor meer volgers. Gebruik niet teveel tags want dat kunnen mensen erg irritant vinden! Gebruik er maximaal 8.

Openbaar
Als je je account op openbaar zet kunnen ook onbekende mensen een kijkje nemen op je Instagram profiel. Stel ze vinden je profiel helemaal te gek, dan kunnen ze je meteen gaan volgen!

Bio
Veel mensen vullen hun bio niet in, maar het is eigenlijk toch je visitekaartje. Het laat zien waar jij je mee bezig houdt. Je kan bijvoorbeeld een grappige tekst er neerzetten of een korte bio over jezelf.

Social-media koppelen
Koppel je Instagram pagina aan Facebook en Twitter. Dan zien mensen daarop al je foto’s en worden door gelinkt naar je Instagram profiel. En ze krijgen meteen een melding dat je Instagram gebruikt! Dus je krijgt geheid meer volgers bij.

READ NEXT:
7x stylish kids om te volgen op Instagram
Instagram hotties om te volgen
De beste bewerkprogramma’s voor je Instagram feed

Source: Twitter