5 slimme trucs die fashion girls gebruiken als ze gaan vliegen

Iedere keer is het weer hetzelfde drama. Je koffer inpakken. Jij hebt alle tips al gelezen. Je weet precies hoe je zoveel mogelijk mee kan nemen. Je rolt je ondergoed op in je schoenen, rolt je kleding in elkaar en weet altijd op het laatste moment nog een dat ene leuke topje er tussen te proppen. Maar moet je die lompe biker boots echt thuislaten? En wat trek je aan in het vliegtuig? Wij hebben de tips.

1. Neem een sjaal mee

De sjaal is een must have accessoires als je op reis gaat. Het kan je outfit eenvoudig afmaken, het kan je goed warm houden en je kan hem makkelijk opbergen als je het te warm hebt. Knoop hem door je broek, aan je tas of in je haar. Zo’n sjaal kan je overal voor gebruiken. Zelfs als een sarong op het strand, inpakken dus.

2. Neem een jas met print mee

Kies voor een jas die direct iedere outfit afmaakt. Zo kan jij gewoon casual in je zwarte skinny het vliegtuig in en ben je toch nog fashionable. Of je leren jas. Want deze jas staat ten slotte overal bij. Hij is warm, stijlvol en kan zelfs gecombineerd worden met die schattige bloemenjurk.

3. Draag je laarzen

Wil jij per se je biker boots mee? Draag ze dan gewoon tijdens de vlucht. Zo heb je in je koffer genoeg ruimte voor acht paar sandalen (voor iedere dag een). Die boots kan je ten slotte ook lekker makkelijk uit trekken in het vliegtuig en zijn perfect als je een hele dag gaat lopen (shoppen).

4. Kies voor laagjes

Oké, je gaat hoogstwaarschijnlijk naar een heerlijk warm land en wil dan direct je mooie sandalen aan. Maar zoals je zelf waarschijnlijk ook weet, in het vliegtuig is het altijd eerst warm, dan weer koud en bij aankomst, (hopelijk) pas weer warm. Zorg er dus voor dat je goed aangekleed bent, als je boven in de lucht vliegt. Hoe? Door laagjes aan te trekken. Draag dus een top, een sweater en een sjaal. Als je het warm krijgt, heb je in ieder geval een heerlijk kussentje.

5. Neem extra kleding mee in je handbagage

Zodra jij aankomt op het vliegveld wil je waarschijnlijk even opfrissen. Even die dikke sokken uit en heerlijke sandaaltjes aan. Neem dus even een paar slippertjes mee. Als je het vliegtuig uitstapt maakt het niet meer uit hoeveel handbagage jij met je meesleept. Mocht jouw koffer kwijt zijn, heb jij in ieder geval iets luchtigs om aan te trekken.

Echt geen idee waar je moet beginnen qua zomeroutfits?
7 zomeroutfit formules waarmee je nooit de mist in gaat

Hoe pak je die koffer nou het allerbeste in?
DIY: Koffer inpakken als een pro

 

PHOTOCREDITS HARPER & HARLEY