5 styling tricks voor vrouwen met curves

Ben jij ook gezegend met mooie rondingen? Lucky you! Vraag je je af hoe je deze het mooist kunt laten uitkomen? Dit zijn onze styling tricks voor vrouwen met curves.

Schouders accentueren

Heb jij mooie brede heupen? Dan kun je je heupen in verhouding brengen door je schouders te accentueren. Draag bijvoorbeeld een blazer, eventueel zelfs met schoudervullingen. Door je schouders te verbreden, lijkt je taille namelijk smaller.

Wrapdress

Een andere manier om je taille te accentueren, is met een wrapdress. Houd je niet zo van jurkjes? Dan kun je ook bijvoorbeeld een blouse dragen met een overslag zodat de aandacht uitgaat naar je taille.

High waisted

Met een high waisted broek kan je je curves heel goed benadrukken. Naast lange benen krijg je ook nog eens geweldige billen én kun je je buikje verbergen. Ook is het de perfecte manier om je crop top te combineren.

Bodysuits

Bodysuits zijn prachtig bij iedere vrouw met curves. De bodysuit kruipt niet omhoog maar blijft juist mooi op zijn plek zitten. Je kunt hem op veel manieren dragen, van casual tot heel sexy.

A-lijn

Naast een high waisted broek, kun je ook gaan voor een rok met een A-lijn. Deze legt namelijk de nadruk op je taille. Een kokerrok zit vaak strak en accentueert juist weer je benen.

Juiste materialen

Als je jouw curves wil benadrukken met kleding die aangesloten zit, is het erg belangrijk dat je kiest voor de juiste stoffen. Kies voor stevige materialen van goede kwaliteit, zoals een donkere jeans. Dunne stretch broeken of leggings kun je beter laten liggen. Kies altijd voor materialen die flatterend zijn. Probeer stoffen zoals satijn, lycra en polyester te vermijden