5 x Instagram accounts to follow

Speciaal voor iedereen die op zoek is naar de tofste Instagram accounts: we hebben de aller-tofste supermodellen voor je geselecteerd. Deze vijf topmodellen laten een te gek kijkje achter de schermen zien tijdens hun jaloersmakende leventjes.

 

1. Gisele Bündchen  

Gisele Bündchen staat al jaren aan de top. Het Braziliaanse topmodel van Duitse afkomst werd op 14-jarige leeftijd ontdekt in een fashion mall en sindsdien is de carriere van Gisele on a roll. Ze deed de cover van Vogue, Elle, Harper’s Bazaar en sloot contracten met Victoria Secret, Dior, Valentino. Wil jij een kijkje in haar leven? Haar Instagram staat vol met toffe foto’s!

 

gisele_bunchen

 

2. Cara Delevingne Het account van Cara begint met de woorden: ‘Don’t worry, be happy! Embrace your weirdness!’. Een van de redenen waarom Cara zo tof is: ze lijkt zo cool, down to earth en ontzettend grappig. Ze heeft zo’n beetje lak aan alles. Reden genoeg om dit topmodel te volgen! 

 

cara

 

3. Barre Faeli 

Dit Israëlische topmodel is onder andere te zien in de campagnes van Chanel, Escada, Garnier en Samsung.. Op haar Instagram account showt ze kiekjes van haar shoots en work-outs. Alleen voor haar briljante work-outs is ze al het volgen waard ;).

 

 

bar

 

4. Hilary Rhoda 

Angel Hilary Rhoda staat bekend om haar campagnes bij Chanel, Chloe en Marc Jacobs. Ze laat op haar account de campagnes, backstage views zien en je vindt er veel gezonde food inspiratie.

 

. hilary

 

5. Miranda Kerr 

Het ex-liefje van Orlando Bloom en een van de meest bekende Victoria Secret Angels is on a roll. Haar Instagram account staat bomvol schattige foto’s van haar zoontje, backstage views en haar privé leven..

 

miranda_kerr