Zo like je nooit meer per ongeluk de foto van je ex

We hebben allemaal een ex waar we stiekem gevoelens voor houden. Dat is nu eenmaal het leven. En lang leve Instagram, want zo kunnen we deze mensen gewoon in de gaten houden. Nou ja, in de gaten houden… Het zijn voornamelijk stalk sessies die daar aan te pas komen. Helaas gaat dat ‘stalken’ ook wel eens mis. Je klikt per ongeluk 2 keer op de foto waardoor je ‘m direct liket. En dat terwijl jullie elkaar niet eens volgen.. Awkward! Je verwijdert je like natuurlijk wel, maar diegene krijgt evengoed nog de melding binnen… Door dit nieuwe handige trucje breng je je stalksessie to a whole nother level én like je niks meer per ongeluk.

What to do:
1. Open de pagina van de persoon waarvan je wilt weten wat ‘ie uitspookt. Zie je een foto bij je ex met een (onbekend) meisje? Geen paniek.
2. Druk hard met je vinger op de foto. Als het goed is popt de foto nu op en kun je de foto van dichtbij zien zonder iets te liken.
3. Als je de foto toch wilt liken, houd dan je vinger weer ingedrukt op de foto en schuif je vinger omhoog. Er komt dan een keuze menu om te liken en reageren.

You can thank us later!

READ NEXT:


>

Source: Collage vintage